48

Анонимен

преди 1 година

От 53 коли.Като знам културата на българина представете си минаваш по улицата и отгоре ти почват да падат фасове, памперс от летящ *** джип, от летящото Ламборджини на Марешки кенчета с бира и Енерджи дринкове и за капак ти се изтърсва с летящ джип от небето друсалника Семерджиев.Стана като в песен на Кондьо, ама не падат само камъни от небето те са малка част от огромната менажерия.А ако се опитат да се сбият в небето ще гледаме въздушен бой.Пълен сиир конкретно става.

47

Анонимен

преди 1 година

Сега говорят че щели да въвеждат и летящи коли като тия в Япония.Впрочем понеже другарите евроатлантически екогей тротинеткаджии явно се разпознаха в описанието им лъсна манталитета, които си е явно мутренски- отговора на всеки дето не е съгласен с произволите и кецовете им е ша прая квот си искам бе, всичките други на пътя се съобразявайте само с нас, ей това им е отговора и ей за този отговор трябва забрана.Но оставете това.Я си представете, понеже и за култура някой заговори че въведат летящи

46

Анонимен

преди 1 година

Тия тротинеткаджии са такава напаст тук във Варна, че сектир от тях.Карат където им падне на пътя на колите на велоалеята на тротоара абе където им кефне, много пъти без светлини и отличителни знаци вечер с други хора на тротинетката заедно и винаги бързо.Онзи ден един такъв ни изпревари колата в града и се движехме със 60 км познайте с колко е бил той.Да ги забранят въобще в пешеходна зона и паркове и да им изискват книжка като за мотор, скороста им и без това е точно такава.

45

СЪВЕТ

преди 1 година

Бой и само бой с пръчки на голо

44

Анонимен

преди 1 година

Не може на велоалея на тротоар да се движиш с 40км между ъзрастни и деца.

43

Анонимен

преди 1 година

Да се забранят електрическите тротинетки по цял свят. Това е решението. Причината е поведението на тротинеткаджиите.

42

Предложение

преди 1 година

Гражданска, винетка, регистрационна табела, ГТП и проверки за зимни и летни гуми.

41

Иванов

преди 1 година

Аз съм за забраната на тротинетките да се движат и по тротоарите където продължават да се движат и никой не ги санкционира аз ако изляза на пътя да вървя и познайте какво ще ми се случи а за тях никой нищо не прави и колелетата също трябва само и единствено на пътя вдясно и или в маската градина но трябват топки за да се гласуват и спазват забраните.

40

Пешо

преди 1 година

Във Варна - добре - вземат се мерки , ами в останалата част на страната. Тротинетките се използват по безумни начини пряко всякакви правила, блъскат се къде ли не. Въпрос на време е да зачестят злополуките

39

Albi

преди 1 година

Колко злоба, по-добре да забранят всичко без джиповете. Да ви мачкат мазните богаташи по тротоарите, ще сте най-доволни.То за тях има закони все едно. Цъфнали и вързали та тротинетката проблем.

38

Аз

преди 1 година

За велоалеите във Варна... и още нещо. Велоалеите са изградени на безумни места в града - на тротоарите, а не на платното за движение, както в цивилизованите страни. Защо ли!? За да се усвоят (откраднат) едни пари и да се отчете дейност. А другото е наглостта на някои пешеходци. Дори при подаден сигнал от велосипедиста продължават да вървят по велоалеята - това е грубо нарушение и опасно както за велосипедиста, така и за наглеца. Никакво зачитане на правилници и закони. Трябва да има глоби...

37

Анонимен

преди 1 година

Вчере пред лбока ендо такова са изцепи че си пръна главата и ний с аверте ухахах ухаха ухааха ... о па зело че умряло ... взехме му тротинентака и я подадохме на друг самоубиец. Сега ако и той се отрепе, ще земеме и пак ше я продадем.

36

Анонимен

преди 1 година

Мноо хетър мноо нещо

35

Теодор

преди 1 година

Във всички градове по пешеходните алеи да се забранят.То покрай електрическите тротинетки почнаха и електрически моторчета, електрически колички да карат там...

34

Анонимен

преди 1 година

Имам хубави ролбарове - като го цапардосам един такъв и замиинава. Ни в боя се отърква, ни нищо. Една миячка на колата и не моят мефанта. Вече трима турпясах! Има още 30000 :)

33

Анониммен

преди 1 година

Не спазват правилата изобщо, шмугват се понякога между колите, не подават сигнали, хвърчат сякаш са единствени на пътя.. велосипедитстите карат по-цивилизовано.

32

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън - Ако по твоята логика започнем да търсим "култура" у Българина за каквото и да е , ще трябва да се забрани ВСИЧКО !

31

Анонимен

преди 1 година

До asd 28 - Велоалеите са Ви в Европа !

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 -??? За какво по дявлите говориш?

29

Анонимен

преди 1 година

ПОДКРЕПЯМ! ВЕЧЕР КАТО ИЗЛЕЗЕШ ДА СЕ РАЗХОДИШ В ПРОХЛАДНОТО ВРЕМЕ В МОРСКАТА ГРАДИНА ПОКРАЙ ТЕБ ПРОФУЧАВАТ ТРОТИНЕТКИ. ИМА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, А И ДЕЦА. ЕДНИТЕ СА ТРУДНО ПОДВИЖНИ, А ДРУГИТЕ СА КАТО СВОБОДНИ ЕЛЕКТРОНИ, НЕ ЗНАЕШ НАКЪДЕ ЩЕ МУ ХРУМНЕ НА ДЕТЕТО ДА ТРЪГНЕ. МНОГО Е ОПАСНО. МОРСКАТА ГРАДИНА Е ЗА ОТДИХ!