123

Анонимен

преди 1 година

Путин е Диктатор

122

Дедо

преди 1 година

я зимата да видим как и кой ще налага санкциите и кон боб яде ли ?

121

Анонимен

преди 1 година

Рашките водиха 10 години война срещу талибаните и муджахидините, при положение, че половината им държавен бюджет отиваше при военните, съответно фалираха :)) Да продължи да се надува като пуяк джуджа, пък ще видим дългосрочните последствия за Блатная :))

120

джо

преди 1 година

Осем дълги години , Украинците дърпаха опашката на звяра, ту водеха преговори, ту усилваха обстрелите, правиха се на умрели лисици. Сега откриха "топлата вода" , колкото за независимостта, при тях одавна не съществува такова нещо, важно е какво ще наредят англетата и щатите. Лошо е положението на народа, но него, кой да го ожали, нали всички си делят комисионните.....

119

До Руснака

преди 1 година

Ти си виждал русия само на картата смешниk. Скрий се някъде видяхме че "великата" червена армия става само за паради.

118

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се забатачиха до ушите :)))

117

Каква независимост?

преди 1 година

Смешно е Украйна да празнува независимост. Алериканците така са ги яхнали, че не само децата им, а и внуците им ще има да плащат за това оръжие, което им доставят. А и не е тайна, че 70% от него не стигат до фронтовата линия изобщо. Зеленски го продава на черният пазар и прибира доларите.

116

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

115

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н. горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и разрушения.

114

Руснака

преди 1 година

До Евроатлантик.... че по-глупав *** от от теб няма. Също така и нграмотен

113

009

преди 1 година

Да празнува за последно, догодина ще бъдат федерални окръзи в РФ.

112

Анонимен

преди 1 година

и ядреното им е бок,,лук като армията руските лъжат бетер роми за нищо нестават

111

Анонимен

преди 1 година

от тук нататъка воено поражение за педерасия капитулация и всяка твар в московия ще плаща 70% от всяка рубла дето завъди като репараций блиските два века

110

Анонимен

преди 1 година

на куково лято!!!

109

Анонимен

преди 1 година

Войната още те и свършила но Украйна вече загуби.

108

били

преди 1 година

Много скоро ще свърши войната. Сега ще взривят АЕЦа, това ще доведе до пълно радиоктивно заразяване. След това няма да има никакви причини да не се ползва ядрено оръжие. Руснаците ще пусна 3-400 ядрени ракети и ще освободят цяла Украйна, а и някои съседни територии!

107

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Първият етап приключи в края на март с провала на блицкрига, вторият етап приключва сега, когато настъплението спря. Започва трети етап - позиционна война.

106

юбералес

преди 1 година

До AОсновните потребители на техника - САЩ и Русия плащат вече двойно за нея. Процесът се нарича ''икономика'' - всичко се връща.

105

A

преди 1 година

Основните производители на газ в света са Русия и САЩ. По време на войната цената на газта скочи до небето. Дали им е в интереса войната скоро да приключи? Вие как мислите!?

104

Анонимен

преди 1 година

"Наркоманът е Зелето." Мно-о-о-го т*па опорна точка. Излиза, че великият Пу е по-зле от клоун-наркоман и отстъпва пред него.