146

Видинчанин

преди 1 година

Най- вкусното кебапче ядох на "Ташкюприя" , майстора не си беше мил ръцете 2-3 дена, а кюфтетата ги сплескваше у гърдите си! Тези на панаира може да са и по- вкусни! Епа, ово йе стандарт , на морето кръчмите пълни , тук пак народ , а в Кауфланд ще се избият. Станали сме ,като улуци - влиза и отдолу излиза. На един му е приоритет книгата на друг мамалигата! Ха , наздраве , отпусни, отпусни се малко ,само Кольо Гърдев , Азия и ...абе къде е Батко!

145

Бебо

преди 1 година

До КалинТака е за съжаление..с македонците е същото. Емир Костурица изгони и спря да работи с Горан Брегович. Нарече го крадец на балкански фолклор...тука го превърнахме в супер звезда.

144

Калин

преди 1 година

Чуден народ сме. Сърбите ни мразят от дъното на душата си, ние ги обичаме а като чуем сръбска музика...тумбаците ни подскачат от кеф....

143

Я па я..!

преди 1 година

До ЬЬЬ 150 А с великата руска литература и Муслим Магумаев какво бъдеще имахме..!

142

Пенсионер

преди 1 година

До Бонго Бонго 133 Бонго, да не намекваш за кебапчетата с късите поли и без *** ? Там е пълно с такива.Малко се препечени , но казват че стават.Аз не съм опитвал по разбираеми причини.

141

Ти да видиш..

преди 1 година

Кебапче по три лева , ама не казват че са ХХL по сръбски стандарт.Нали трябва да се подчертае че сега е зле.

140

Позитано 20

преди 1 година

До Анонимен 122 Мириса на кебапчета е чудесен , особено ако е на Бузлуджа ,Шипка или Копринка.И там концертите са без пари.

139

Помня

преди 1 година

По време на моето детство през 60-те кебапчето беше 8 стотинки на панаира в града ми. На училище ме пращаха с 10 стотинки. НО заплатата на баща ми беше 75 лева.Така че всяко нещо с времето си.

138

ЬЬЬ

преди 1 година

С чалгата напред България няма бъдеще.Тя е философията на *** балкански.

137

Бул гур

преди 1 година

Най вкусните кабапчета се правят в Босна.Предлагат ги по 5 или 10 защото са на половина на нашите,както и със специална пита хляб и нарязан лук. Българските си ги харесваме само в България,както и българските луканки и суджуци.Предлагал сим ги по Европа и Азия.От неудобство ги опитват,но признават,че не им харесва вкуса им.Другото е фалшив патриотизъм.

136

Лойко

преди 1 година

Чалга колко може му е майката. Това са ,,Великите българи,,

135

Анонимен

преди 1 година

Преди мнооого години ядох най-вкусното кебабче при ЖП грата на Видин.

134

Ами този

преди 1 година

край затова е най-беден, защото там преобладава простотията - ЧАЛГА, КЕБАПЧЕТА, ПИЕНЕ И СКЪПОТИЯ ? Ами ако съботираха тази чалгарщина, никой да не отиде, да покажат разум, достойнство и морал, дали едно кебапче щеше да е 3 лв., а една бира - 4 лв.? Те се тълпят там като за "маслини" после реват срещу скъпотията, ами като сте п*р*ости ще ви кл*атят кой както свари !

133

Къци В.

преди 1 година

Кебапче за 3 лв на селски панаир е нормална цена,но трите лв за човек от бедния Северозапад са цяло състояние,за София 3 лв за нищо,за морето това е таксата за тоалетната,т.е. има значение къде се харчат,въпреки че за една държава говорим

132

Анонимен

преди 1 година

Една обикновена хубава пица от качествена пицария е 12 лв - Маргарита. И доставката,3 лв. Затова, ще си взема един уред за правене на пици и само ще си купувам тесто. Щото аз кебапчета не обичам!

131

Безработен от Видин

преди 1 година

Това е най-бедния район в България и Европа,никой не му пука че хората там едва свързват двата края и нямат пари,нито работа,трябва държавата да инвестира и да развие някаква индустрия и поминък за хората там,нека има панаир,но хората там бедстват в бедност и мизерия

130

ss

преди 1 година

като са на слънчака може да дават по 5лв за бира, 5лв за 100 грама цаца, 5лв за кебапче, 5 лв за супа, 5лв за вода, 5лв за парче пица, 4лв за нафта а 3лв за кебапче и 4лв за бира неможело ....

129

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че почти всички знаем от какво са направени кюфтетата по магазините, които се продават. За съжаление истинският вкус е почти в историята. Един добър майстор няма да си подритва рецептата и името никога. Сега... тъпо е кебапче да е 3 лева. Тарикатско мислене - ден година храни и шапка на тояга. С готовите разфасофки от някой магазин. Като го видиш сиво вътре и "аха - соя за бонус". Значи и по панаирите вече се е напълнило с пишман скараджии? Ами.. Не знаех. А можеха от оборот да печелят!!

128

Хе хе

преди 1 година

До Анонимен А през 60-те години ,кебапчетата стрували 5 -6-8 стотинки

127

познавач

преди 1 година

До: номер 136 Можеш ама не можеш!Само се заблуждаваш! Повярвай ми, ял съм такива "кюфтета", нищо общо с истинските!