21

анализ

преди 1 година

БЪЛГАРСКИЯ АЛ.ДУГИН !!! ДАВАЙ СМЕЛО БЕ ДОНОСНИК И ПРЕДАТЕЛ -НА БГ.ИНТЕРЕСИТЕ!!!

20

Анонимен

преди 1 година

От една страна били ДС сътрудници, а от другата са вербовани и продажни политици. И кой да ни управлява сега?

19

Маринов-ченге от ДС

преди 1 година

Александър Маринов е ченге от ДС и бивш хокеист. Сами си помислите колко му е акъла? Освен това беше съветник на комуниста министър председател Жан Виденов затрил България със заплата 5 долара и пенсия 3 долара. Това никога няма да го забравим. Ще допуснем ли отново комунистите и ДС да затрият България ? Необходима е пълна лустрация на ченгетата от ДС и бившите комунисти.

18

наблюдател

преди 1 година

Държавна Сигурност в лицето на тоя не влияе на изборите ! Вервайте му...

17

Орлов мост

преди 1 година

Всички калинки на Кирил Петков назначени по негово време в държавната администрация трябва да се уволнят незабавно, да им се напатви ревизия, да им се проверят изрядността на договорите и тези дори с минималнини отклонения да се преадат на Прокуратурата и да се направи възможното да се осъдят в най-кратки срокове.Борбата с *** трябва да е много упорита и систематична!

16

Анонимен

преди 1 година

Където и да разровиш в калинките на Кирил Петков все ще мирише!

15

Анонимен

преди 1 година

Служебният кабинет все още не е направил нужните и очакваните от обществото промени.За сега нищо не се е променило макар тук таме да има нови лица, което не значи нещо.

14

Анонимен

преди 1 година

Този индивид ни взема за зомбита. Хем има повсеместни промен, хем не влияе на изборите. Аз ли съм ненормален, той ли?

13

.!.

преди 1 година

Александър Маринов - създателят на мутрите, с това ще остане в историята.

12

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо се чудех по кого си падам повече - Митко ЕсЕмЕс-а или Ал. Маринов - ДС Майстора, и реших, че най-секси си остава Асанка Духалката.

11

Някой

преди 1 година

След поразиите които нанесе вдигнатия юмрук на Радев на държавата, този да говори че ще маха модела на ГЕРБ, си е повече от Перверзия! Но за дръто ченге и патологичен манипулатор, нормално е истината да му убягва!

10

Анонимен

преди 1 година

Този беше изхвърлен от БСП за връзки с мутрите, най-вече с Маргина!

9

Анонимен

преди 1 година

Червен мусор е тоя Направил е гуша от червена пропаганда Трийсет години пропагандира руския фашизъм

8

Анонимен

преди 1 година

Президента е тарикатче от селски тип а неговите сътрудници доедин руски шпиони и бивши кадри на БКП/ДС/УБО и после защо сме били зле, ами те искат да ви уморят и успяват дори.

7

БНБ

преди 1 година

Така и не разбрах този професор съветник на премиера ли е или някакъв си председател на Радев. Истината трябва да се каже, за да няма недоразумения наистина. А тя е толкова проста. Парите на държавата свършиха. Парите на партиите от субсидиите също свършиха. Кандидатите за лопати в поредното НС ще трябва сами да си плащат предизбоните кампании.

6

Поли

преди 1 година

Аз пък искам този-създателя на мутрите и стратегически съветник на Радев ,да стане Мин .председател и да го видим колко е умен,безобиден,безгрешен и дали ще се радва на критиките на Радев Най-обичам доволни До ..Битъ ци. като тоя дето нищо не правят обаче акъл дават

5

Анонимен

преди 1 година

Поредната президентска гугтка се изказа!

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

М-А-Й-Н-А-Т-А- ИМ НА ПРОМЕНИТЕ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПРАВЯТ

3

по същество

преди 1 година

Какво става с гешеффф и гербавата корупция???

2

отвратен !!

преди 1 година

Всички партии полудяха за власт и милиардите евра от ЕС., а най-вече герб и дпс !!!За пари са готови и майките си да продадат , а се кълнат в името на народа !!