38

Васил

преди 1 година

ДБ знаят, че изборният им резултат ще бъде трагичен и се чудят какви номера да направят.

37

Анонимен

преди 1 година

Бройте бележките бе ур0ди! Само това е гаранция за абсолютно честни избори.

36

Мира

преди 1 година

Обзалагам се,че тия в най-скоро време ще започнат да си избождат очите.IT специалисти на ПП,IT специалисти на ДБ ,измамници и едните и другите и при машинното гласуване нямало измами?!Айде бе.Ако бяха станали коалиция нямаше да има никакви проблеми,измамата щеше да работи еднакво и за едните и за другите.Ей тия без мозъчните и вятърничавите какви жълтопаветни ,ОФ БАН..си. ти докараха

35

Анонимен

преди 1 година

За малограмотните клакьорки тук, това е просто процес на задължителна верификация че машините не са подправени !Трябва да е задължителен при всички гласувания

34

Анонимен

преди 1 година

То точно тези драпаха за машинно гласуване, а сега като видяха, че 4% за тях е мираж обърнаха другата страна. То така направиха и с ориентацията си, от десни станаха леви и гушнаха БСП.

33

Анонимен

преди 1 година

Е те тука и IT специалисти се навъдиха! Тури му вестник! Става въпрос за source code на машините за да се разбере дали е оригинален и да няма (червени болшевишки) вируси вкарани в него!

32

Стела

преди 1 година

Какъв достъп до изходния код искате бе?!За да можете да бърникате и да правите фалшификации Я марш по ко..чин .ите.Какви нагли претенции само,то от Ристьо и Танасе какво друго може да се очаква освен БАН .Дит. ски работи

31

Анонимен

преди 1 година

отлично знаят за какво става въпрос и затова го искат!

30

Анонимен

преди 1 година

Ама как да вярвам на машинния вода при положение че ДБ се съмнява в легитимността му, а те го пробутаха и бетонираха! То това по гадно и от това да си продам гласа! Гласувам за едни, а машината отчита друго? Това ли казват ДБ? Стига фалшификации и подмяна!

29

Анонимен

преди 1 година

Какви два дни, какви пет лева? Този код се дава сутринта на изборите.За какво ви е 2 дена по- рано, след като машините се разпечатват сутринта в 7:00 в деня на изборите? Вие сте много нагли измамници.Внушаването на хората, че нещо гнило има в кода или с изходния код и отклоняването им от желание да гласуват какво ви помага на вас?Вие сте измамници. Трябва да ви подведат под отговорност пред закона за внасяне на смут в хората и съмнения в машините. Хората и без друго не вярват.Защо, бе циркаджии?

28

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Надке, Централната избирателна комисия (ЦИК) съобщава, че криптографският идентификатор (системен хеш), който трябва да фигурира в системната разписка (диагностичен доклад), отпечатана от СИК преди началото на гласуването в изборния ден от машината за гласуване, е със следното съдържание: 05 35 97 A2 16 3A 8F 72 6D 48 6E 09 35 F8 AA 03 56 AD A8 25 92 D1 10 21 CD 88 11 D1 Е7 F0 9С 2Е.

27

Анонимен

преди 1 година

И кво като изтрихте всичко? Това няма да ви спаси, со росоидите...

26

Анонимен

преди 1 година

За 4 април на изборите защо Христо Иванов гласува с хартиена бюлетина? Тогава можеше да се избира, а той избра хартиената бюлетина.

25

Анонимен

преди 1 година

На предишните избори имаше 3 машини с различен изходен код. Хеш кода съдържа 64 букви и цифри. Когато започне изборния ден всяка една комисия разпечатва този код от своите машини. Проверява се дали съвпада с подадения хеш код от ЦИК.Така в Пловдив на 14 ноември 2021г. една машина имаше различен код с 1 буква.На пръв поглед е незначително, но в такъв случай машината се запечатва и не може да се гласува с нея.Демократична Бухалка ви отклоняват вниманието-техни 3 специалиста ще инсталират софтуера.

24

Анонимен

преди 1 година

Има нещо гнило с машините? Знаех си! Затова първи квичаха че това е най добрия вариант!

23

Xaxa

преди 1 година

Явно copocoида Иванов много държи пръв разбере, че за тяхната слугинажна партия да гласували само той и майка му.

22

Анонимен

преди 1 година

Милите, не могат да приемат че няма да са в следващото НС. Да не е на живот и смърт?

21

Анонимен

преди 1 година

Надке, много си зле. С този код се гарантира идентичността на софтуера, който е удостоверен от Държавната агенция "Електронно управление", с използвания в конкретната машина за гласуване.След като гласува, всеки избирател може да сравни хеш кода от неговата контролна разписка с този, разпечатан и поставен на видно място в СИК.

20

Анонимен

преди 1 година

На калпав майстор - вятъра му пречи. Спрете се с глупавите си искания и процедурни хватки. Не разбрахте ли че с преченето си още повече намалявате вероятността да бъдете в следващото народно събрания!?

19

Анонимен

преди 1 година

Това не е важн. И да го покажат какво мислите че ще покаже? Важно е кой го инсталира и този процес да бъде прозрачен. Защото много ясно че ще покажат чист код, въпроса е какво се инсталира в машината.