Трудно е да се развива хранителен туризъм в България. Трябва голямо разнообразие от храни и добри готвачи, а тук младото поколение позагуби знание за много от рецептите... В провинцията пак се намират тук там качествени ресторанти, но в София нивото е много ниско. Преди години имах навика всяка вечер да вечерям в нов ресторант (минал съм дори кварталните) и в 9 от 10 случая дори елементарните салати, супи и скара са сготвени зле. 5 месеца постоянни разочарования и се принудих да си готвя сам.
И колко ще плати България за това?Борисов направи трабанта на Путин за Унгария и Сърбия,с парите на българския данъкоплатец.Сега с парите пак на българския данъкоплатец,ще правим изложението на Словакия?
"България желае да се представи като привлекателно място с добра храна", заяви министър Гечев__________Това, което позволявате да се произвежда, продава и готви у нас е всичко друго, но не и "добра храна".
България подаде молба за страна партньор по словенската АГРА