10

Анонимен

преди 1 година

Редно е да се дават на децата необходимите вещи и пособия на стойност до 300 лв. На едни дадеш ли им пари на ръка, ясно е за какво ще ги употребят и няма да успееш да ги накараш да върнат парите, ако децата им ги мързи да отидат до училището макар и само за да си вземат полагаемата им се безплатна храна. Но само направете сметка, на такива семейства с по толкова деца, умножено по 300 лв, какви суми ще вземат. Няма да купят училищни пособия и после няма да върнат парите.

9

Анонимен

преди 1 година

Интересно, как ще си вземат обратно парите от родител, който не знае друго, освен да опява "Нема пари бе, батеее, нема работа бе, батееее, много деца имам бе, батеее, помощите не стигат за нищо бе, батеее, жинътъ пак бременна бе, батеее!"

8

Ради

преди 1 година

Добри парички за ракия и цигари.Защо социалните ги мързи да искат фактури за тези пари.Защо не се поставя условие дебело подчертавам и двамата родители да работят.Също като помощите за отопление.Подаряват се без документ за ползвана Ел.енергия.Бедният в кавички ползва ток за 200 лв. останалото за цигари и ракия.

7

До 3

преди 1 година

Всички плащаме, защо да нямаме право всички да получаваме?

6

Бай Лазар

преди 1 година

преди на всички деца се отпускаха средства, а сега избирателно, но после питайте защо демографията ни е такава :)Да ни превземат и да се затрие тази държава.

5

А бе

преди 1 година

За изборите пак измислиха някакви пари да раздават.

4

Анонимен

преди 1 година

А за останалите деца в другите класове? За тях сигурно не се харчат никакви пари и не е нужна помощ...Нелепо!

3

Мтсп

преди 1 година

Калинката на Радев! Тази е посмешище!

2

Анонимен

преди 1 година

Много добре . Ако някой реши , че има доход няма да кандидатства , нилой все пак не е длъжен да дава помощи , а родителите сами да се справят , но не е лоша идеята .

1

анонимен

преди 1 година

И защо без доходен критерий ? щом имате средства ,помагайте на семейства с ниски доходи и на другите класове. Тез с 100 лв,джобни нямат нужда от помощ