136

Анонимен

преди 1 година

Слугите на Путин и предателите на България съучастници на убиеца на цивилни и деца тази кръв ще е и по вашите ръце Радев ще потънеш като руския кораб

135

Анонимен

преди 1 година

Позорния президент излъга Българите той е с мафията и Русия

134

Анонимен

преди 1 година

Рубльовци комунисти ДС и рашисти разиграват спектакъл с президента и служебното правителство с една цел на ни предат на Кремъл

133

Анонимен

преди 1 година

само окото на алчността няма насищане като твойто нинова

132

Няма страшно

преди 1 година

За ДОБРО ще да е да си ОТИДЕ и ЗАМИНЕ като партия БСП. България ще продължи да съществува и без БСП. АМА трябва и СеДеСарите пребоядисани в синьо червени бо-ци също да напуснат властта ГЕРБ-СДС и ДБ същата измеет и пумияя.

131

Усеща предварително

преди 1 година

Усеща бъдещият провал, който е всеизвестен неизбежен факт - тази пенсионерска старческа партия е обречена да постепенно да изпадне изобщо от парламента. Трябва някой друг обвиняват за собственият им пълен провал. Нормално е бъдещето на БСП да бъде загуба на още 1-2 избора до пълната им отпадане. Угоените унуци внуци си живуркат с готовите парички крадени от баба, дедо и мама и тате крадливи бесепари. За какво им е да си дават зор унуците то това са усилия да се вкопчиш във властта постоянно?

130

Анонимен

преди 1 година

Нинова е жена ,плюс това бесепарка и шеф на тази партия и като такава се опитва да се прави на VIP. Би трябвало да знае, че птичето веднаж качва на рамото и следователно тя трябва да разбере, че втори път няма да бъде поканена в състав на кабинет. Опитът й да прехвърли бъдещите неудачи на президента са обречени на неуспех. Ще пищи до 2 октомври за непризнателния Радев, сетне ще бъде разпъната на другарски съд в БСП и нищо чудно да бъде свалена от поста. Сик тренсит глория мунди, др.Нинова!

129

Курделия

преди 1 година

Вие тука изобщо в час ли сте че пишете да се скрия , че съм такава онакава . Първо опитайте власта и държавния мазен кокал и тогава излезте да пишете. А нас Партията и Червеното знаме са ни учили да не се борим за километрични камъни , а за Мазният държавен кокал до края на света с всички сили и средства !

128

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП ВЪПРЕКИ "КОПЪРХЕД" КОРДЕЛИЯ НИНОВА ЗАЩОТО СМЕ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ БЕЗ ЛИЦЕМЕРИЕ !!! ОБРАТНОТО БИ ОЗНАЧАВАЛО ЛИЦЕМЕРНО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, ЧЕ ПАРТИИТЕ НА ГРАБЕЖА И ЧАЛГАТА СА УНИВЕРСАЛНИЯТ ЛЕК ЗА БЪЛГАРИЯ. Е, ТОВА НЕ Е ТАКА!!! ДОКАЗАНО ОТ 30 ГОДИНИ ЛИЦЕМЕРЕН ГРАБЕЖ !!!

127

Анонимен

преди 1 година

Нинова си търси оправдание и някой да и е виновен. Разби си партията, отказа хората да гласуват за нея и сега измъдри Радев да и е крив, щот не и подскача по гайдата. Не знам кой и вЕрва, обаче.

126

до 144 от 143

преди 1 година

Ами Нинова не може да ме заблуди, защото аз не живея в България и виждам реалната икономическа обстановка за целия ЕС и по данни от статистиката и по джоба, а заблудата е за всеки българин в България защото той вече е ошашавен от манипулацията на вождовете на шайките които неимоверно много искат властта за да си НАБЕРАТ от неизчерпаемия източник на пари - България ! Маскаренето е приоритет на всеки политик, а кражбата е нравът им !

125

Анонимен

преди 1 година

143. Реална икономическа обстановка не е такава, каква я представя Нинова!!!!Ако е успяла някак да те заблуди

124

Този сайт

преди 1 година

на мутри и мафиоти ли е ? Както си проличава от изказите на пр*остаци и лу*мпени нищо не прихващащи от реална икономическа обстановка явно герберугерията и възраждащите простотията копейки желаят истински беднотията и мизерията - символите на малоумието им !

123

Евала

преди 1 година

Грамотни сте! Редакторска намеса - нулева!

122

питащ

преди 1 година

Нинова ти си причина вече да не гласувам за БСП, за която партия винаги съм гласувала. Твоето голо самочуствие и изказани приказки които нямат реално покритие ще отблъснат много избиратели от БСП. Скрий се и не показвай на....глата си физионимия.

121

Жалко за Радев

преди 1 година

Радев по поведението си прилича повече на пощенския гълъб на Путин отколкото на български президент. Жалко !!!

120

Анонимен

преди 1 година

Ами ако говори истини, кво правиме?

119

Анонимен

преди 1 година

Нинова, ако имаше малко достойнство, нямаше да се държиш така хистерично. След позорното ви управление би трябвало да си малко по- смирена. Арогантно и цинично е да си част от правителството, да разтуриш договора с Газпром и сега постфактум да пледираш за това и да се правиш на много загрижен. Би трябвало да ви се потърси съдебна отговорност Нинова, за цялото некадърие и безхаберие като управляващи.

118

Анонимен

преди 1 година

а като управляваше защо откасза газ от газпром? защото е велика българка и може и предпочита да плаща десеторно ли? защо не питта хората дали искаха да плащат десеторно заради просто киру със посредниците си?

117

Анонимен

преди 1 година

Нинова 2 пъти уж подаваше оставка и после се измяташе като чамова дъска. Сама си е виновна. С лакомията си заби последния пирон в ковчега на БСП.