42

Оня

преди 1 година

Важното е да не налагат санкциЙ на бай Ботокс ! Па и много ботоксолюбци има по наШте ширини

41

Анонимен

преди 1 година

Норвежците живеят в комунизъм, но не значи, че е рай. Основен проблем им са високите цени на пиячката. А като са на сухо какво щракане на пръсти очаквате да има? Сега и техните тарикати с водните централи ще ги оставят буквално на сухо. Няма вода няма живот. Пустинята Европа, която си пусна водата в канала, за да си ползва климатика 24/7.

40

Натовеца

преди 1 година

Норвегия използва тока ,като оръжие ,санкции моля :)Долу норвежкият диктатор !

39

Анонимен

преди 1 година

Важното е ние да изнасяме евтин ток от АЕЦ а за народа да купуваме скъп на борсови цени.

38

Анонимен

преди 1 година

Норвежците живот си живеят извън ЕС, прилича ми на България от 80те. Държавата си контролира ресурсите и въобще не им дреме ни за дивия запад или изток, ни за дивия капитализъм или комунизъм. Седят си спокойно и си гледат тях си, а норвежец в Европа можеш да видиш веднъж на високосна по курортите в Испания. В новините ги показват колкото да се спомене, че имат някой футболист вкарал някой друг гол или да съобщят, че Норвегия е отказала нещо на някой си. През останалото време ни вест, ни кост.

37

зАз

преди 1 година

Във Времена на Тежка Криза, всеки се спасява сам!!! Но, някои наивни о.Фци продължават да вярват в "единството" на Западния свят.

36

12664

преди 1 година

До Анонимен 32Да, те не са в ЕС, но са вързани за него и по-зле, защото даже нямат право на глас.

35

хаха

преди 1 година

бъдете солидарни веслава украине

34

Vako

преди 1 година

значи и те са на път да обедняват.

33

Анонимен

преди 1 година

Може би Норвегия се готви да нахлуе в Германия и ще ги изнудва сега за повече пари срещу по-малко количество

32

А България

преди 1 година

Кога ще спре износа?Българите плащаме повече от колкото на изнесения ток в чужбина

31

Хахах

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо трябва да се построи АЕЦ Белене. И не само този АЕЦ ами и още един на Черно Море. Соларните панели и много ги харесвам но за съжаление на тях не може да се разчита по всяко време. Точно когато ти трябва най много ток през зимата те не произвеждат почти нищо. А АЕЦ-а е най ефективен точно през зимата.

30

Анонимен

преди 1 година

Норвегия е ненадежден доставчик на ток и газ и използва газта за геополитическо оръжие, веднага урсулата да им въведе санкции :))))

29

Анонимен

преди 1 година

Газта е най-малкото перо от приходите на Русия, не разбирам защо не наложим забрана и в/у вноса на петролни продукти. Така ще почувстваме демокрацията от всякъде

28

Анонимен

преди 1 година

Норвежците не са в ЕС, че да слушат брътвежите на урсулата...

27

Анонимен

преди 1 година

Норвежка солидарност! Мислете кого избирате, сънародници! Време е за възраждане на България!

26

БАНко

преди 1 година

РУСИЯ СПИРА ГАЗА ЗА ЕВРОПА !!! ВЪГЛИЩАТА СЪЩО !!! ОСТАНАХА КАПКИТЕ ПЕТРОЛ , ЗА КОИТО УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО И КИРЧО СЕ МОЛЕХА !!! МЕЧТАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ СБЪДНА , НЕ НА ХОРАТА !!! И НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ БОРСИ СЕ ТЪРГУВА ГАЗ ОТ САЩ , ИЗРАЕЛ , АВСТРАЛИЯ , МАРОКО , АРАБИЯ .... !!! ЗАЩО ИЗБРОЕНИТЕ УВЕЛИЧИХА ЦЕНАТА ДО НЕБЕСАТА ???

25

Анонимен

преди 1 година

През последните 30-40 години населението на Европа се превърна в стадо овце. Сега или ще трябва да си спомним, че сме хора, или ще си заминем точно като преживни животни. Трети вариант няма предвиден, поне така изглежда. Идва времето, в което ще трябва да питаме кой докара Европа до това състояние и този някой да си носи отговорността, нищо, че е зад океана.

24

Ламята

преди 1 година

Евроатлантическите дрън-дрън-ярина вървят,във времена на благоденствие.Опре ли ножа до кокъла,всеки е сам за себе си.Не съществува правителство,способно да убеди гажданите си, че трябва да страдат,за да не страда друг.

23

Майстора

преди 1 година

Сега нищожните интелекти пак ще гракнат за обилно пропагандираната измама с "климатични промени". Обаче я да видим защо няма вода в язовирите - пише си го в текста, буквално. "През миналата година износът на електроенергия е скочил с една трета." и какво следва като произвеждаш повече - "резервоарите са пълни само на половина" - понеже малко по малко са източени от промеменият баланс между приток и изпускане.