455

Nakrucop

преди 1 година

<a href=https://google.gy/url?q=https://telegram.me/Nakrutka_by_Invaiter_bot/>instagram живые подписчики накрутк</a> Instagram накрутка просмотров лайков https://google.cd/url?q=https://telegram.me/Nakrutka_by_Invaiter_bot/ https://yandex/search/?lr=&text=https://telegram.me/instagram_invaiter/

454

Шмайзер

преди 1 година

То бива цинизъм, ама този мишок надмина и Гьобелс!

453

ЧУДНА РАБОТА.....

преди 1 година

ZZ- нацистките кадри на Путин , иската да посещават свободно враговете си от ЕС....ха,ха,хаааа..... ЩО БЕ ШОЙГУ----ПАРИЧКИТЕ ЛИ ВИ ТЕГЛЯТ НА ЗАПАД??!!!

452

ЗА ДА ИМА МИР

преди 1 година

ШОЙГУ ОБРАТНО В СИБИР !

451

ЛоШо

преди 1 година

Спокойно Щойгу, ZZ нацистите спокойно могат да влизат в Северна Корея, Китай, Венецуела и др. подобни диктатури. Все пак вие си поставихте новата Желязна завеса ! Свиквайте

450

бай Иван

преди 1 година

съвсем нормално е,не приятелските държави на русия да забранят това нещо

449

ЕС

преди 1 година

Заповядайте всички християни в ЕС да работите и издържате всички който са мюсюлмани и не са от ЕС. С удоволствие ще гледам на кой колко са му нервите, хитростите и докъде ще изкара да мълчи на новите трендове наречени дискриминация хахаха. Доста добри работници не издържаха и не издържат и хвърлят всичко и се спасяват. Германия я чака същото като Англия с тази политика хаха. И с тази нация дето и мошета им правят ще стигнат където е и България.

448

Анонимен

преди 1 година

*** в сибир

447

Някой или никой

преди 1 година

Той ЕС отдавна си е изгубил смисълът и предназначението. Хората от ЕС пребивават на тази теория свободно за да бъдат роби да всички който не са от ЕС. За другите религии и етноси може всичко за нас от ЕС нищо. Ние само работим и мълчим защото е дискриминация да говориш истината. Дори децата ни от ЕС по-трудно взимат паспорти защото ние нямаме право на нищо и време от работа да издържаме всички други. Вече всичко е изпратено в цял свят няма смисъл и значение.

446

Анонимен

преди 1 година

Ми вие от друго не разбирате, бе, Шошку!

445

Анонимен

преди 1 година

я да си пасе елените ни за войник ни за политик става дръпнатия крадец

444

toti

преди 1 година

А да убиваш мирни граждани нима е за медал ли бе *** !!!1Там ще изпукате до един каде генерал,каде маршал,в ада да идете дано !!!

443

Хахаха

преди 1 година

Тоя лъже,даже повече от Корнелия Нинова!

442

да ама не

преди 1 година

За какво са им на руснаците визи като те ходят на екскурзии с танкове .

441

анализатор

преди 1 година

Понеже нямаше място - цитираното от мен е от сайта "Украинская правда", преведено от украински на български през Гугъл преводач - оказа се много приличен превод обаче нали?!Прочие, сред украинските бежанци има наистина неприличен брой баровци, возещи се не само на Аудита, но и на Майбаси. Но и те избягват България - почиват на Лазурния бряг!Да не са луди!Прочие - това ви е доказателството, за всички русофили, че Украйна казва истината - Русия лъже!!!

440

анализатор

преди 1 година

"От началото на пълномащабното нахлуване в "Украинска правда" многократно са постъпвали сигнали, че в Монако, Монте Карло и Ница са концентрирани неприличен брой украински ВИП бежанци.Чуха се различни фамилии и различни адреси. Но решихме, че е по-добре да видим веднъж, отколкото да чуем сто пъти. И на път за Турция и яхтите на руските олигарси те спряха за няколко дни на Лазурния бряг." Нали русофилите все врякате че Украйна лъжела?Ето ви новина - и украинци се возят на Майбаси!

439

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ! Банвайте ги нацитата нямат място в ЕС. Те и без това са си самодостатъчни ! Имат си всичко каквото пожелаят нали :)

438

Синцов

преди 1 година

Нямат място убийци и агресори на територията на Европа !!! Правилна е политиката те хен крак да не стъпва в Европа - а как да разглеждаме узурпаторската и унищожителна политика на сегашна Русия към Украйна ,това как да го наречем ,братска любов ли ?!?! С тая ваша война направихте така, че натрупахте огромна ненавист и отвращение у всички миролюбиви хора по света !!! Омерзени сме, че толкова години ви уважавахме !!! Никога вечеЧ

437

До до503

преди 1 година

Ако ти напишат, че и 1 000 000 марсианци, са избили, пак ще повярваш!?

436

Анонимен

преди 1 година

до 503 Според книгата на Д. Стендарт "Американският холокост" издадена 1992 г. от Оксфорд юнивърсити прес тази цифра е дори повече от 100 000 000. Прочети.