11

българия

преди 1 година

се обърна на една клоака

10

анонимен

преди 1 година

А не е ли по-добре тази разг...онена пап...лач да бъде оставена да прави каквото си ще, и така рано или късно ще освободи натоварената ни Земя от присъствието си по-бързо? И без това повечето такива тежат на държавата вечно.......Има достатъчно читави, а тези само им пречат и ги натоварват.

9

Анонимен

преди 1 година

Това не е новина. Във свеки град и градче е пълно по заведенията след 24.00ч. с нупълнолетни и дори малолетни.След заведението на път за в къщи викове, уене, бутане на кошове за смет и пр.Полицията не чува ли и не знае ли? Защо се нарушава общественият ред? Хората рано сутрин тръгват на работа , а тези младежи ще спят поне да обет.

8

Цел на пребиваването

преди 1 година

От непълнолетен до непълнолетен има разлика. Едни отиват на дискотека, за да танцуват и да куфеят. Други присъстват там като дами придружителки на мъже, които плащат щедро. Трети са там като съгледвачи - кое моме е с повече златни накити и дали ще си тръгне самичко към дома. Има и мекокитковци, които очакват да бъдат забелязани от някой чичко паричко.

7

Дзидзай, нане!

преди 1 година

Дискотеката е място, където младият човек непреуморен от работа, изразходва натрупаната в мускулите му енергия.

6

Дофтур

преди 1 година

Между 1.30 ч. и 4.20 ч. непълнолетните трябва да са си у дома и да спят. Полезно е за здравето.

5

Теди

преди 1 година

Правилно не, че са защитени от лошите хора след като станат пълнолетни виждала съм ударено момче главата му беше цялата в кръв но не знам подробности

4

Венцислав Христов

преди 1 година

Елате да ги видите тук в Сливен. Даже и наргилета си пушат.

3

чудо голямо

преди 1 година

Глобяваш родителите 500 лв,при втори случай-5,000 лв ,при трети-50,000!И малолетниците ще си лягат в 10 и половина!Гаранция-Франция!

2

Анонимен

преди 1 година

Това може много лесно да спре ако започнат да глобяват родителите!

1

Жега

преди 1 година

На родителите не им ли прави впечатление, че цяла нощ ги няма?