81

Кико

преди 1 година

Братя са ,ще се разберат!

80

Няма драма

преди 1 година

Бизнеса си е бизнес !!!

79

Анонимен

преди 1 година

Доскоро цру набиваше хероина от Афганистан в Русия в резултата на което имат над 2млн зависими. Сега руснаците си връщат жеста и го пренасочват към САЩ. И като се комбинира с фентанил виж какво става по улиците там.

78

Холмс

преди 1 година

боя се както е тръгнало, че украинците и западните наемници ще се сблъскват с талибаните съвсем скоро...

77

Анонимен

преди 1 година

СВЕТОВНИТЕ ОПИУМНИ ПОЛЕТА В АФГАНИСТАН- РУСИЯ ЩЕ ДАВА НЕФТ СРЕЩУ ОПИУМ- ТОВА СЕРИОЗНО ЛИ

76

Анонимен

преди 1 година

Русия е с 20% инфлация, за сега, после ще е много повече, кой иска да търгува с такава валута, която никой не я иска и не се знае колко се печата.

75

Анонимен

преди 1 година

Да не е бел прах за бензин и дизел, иначе хубав заместител на пазар, вместо качествени европейски стоки, стафиди и билки от най-големите производители на кока.

74

669

преди 1 година

Не знам защо се дразните на руснаците, хората направиха проект до 2035-та80% от руснаците да са захранени с Лафа и Москвич. Вие за стафидите сте се захванали :)

73

Анонимен

преди 1 година

Бьлгария вече няма какво да предлага.

72

//////

преди 1 година

Брикс, мрикс и подобни глупости ги разправяйте на шапката ми. В момента в който САЩ обявят Русия за държава спонсор на тероризма, с нея е свършено. За неразбралите това означава, че на американските фирми се забранява да правят бизнес със всеки, който прави бизнес с руснаците. С други думи или работиш и продаваш в Америка или в Русия. Справка Северна Корея и Иран. За сега само енергийната зависимост на Европа задържа американците, но в края на годината влиза в сила ембаргото за руски петрол...

71

Анонимен

преди 1 година

Да позная ли какви са билките? Мак?

70

Анонимен

преди 1 година

83 Платжная система Мир обслуживается в следующих странах (по данным на июль 2022 года): Казахстан , Турция, Узбекистан, Таджикистан, Абхазия, Осетия, ДНР, ЛНР, Армения, Белорусия, Киргизия, Виетнам, ОАЕ, Южна Корея, Куба, Кипър, Иран, Израел, Китай и др

69

Анонимен

преди 1 година

До 82Не ми цитираи рашистка пропаганда.

68

Анонимен

преди 1 година

81 *** бре чети, *** пак не ще - Платжная система Мир российская национальная платжная система, предоставляющая услуги проведения платжных операций. По объму платежей занимает около 32,3 % российского рынка платжных систем всех эмитированных карт и 25,2 % всех проведнных по картам операций (по состоянию на декабрь 2021)

67

Анонимен

преди 1 година

До 80 По голема глупост не бях чел.Руски опорки които са далеч от действителността.

66

Анонимен

преди 1 година

79 само дето шос и брикс минават на разплащане в национални валути, Русия създаде собствени разплащателни системи които ще ползват дори и китайците и е момента се готви да излиза от банковият swift защото направи и такава алтернатива. Хайде преди да дрънкаш глупости поне се информирай.

65

Анонимен

преди 1 година

Само където никой от ШОС и БРИКС не се озъбил на САЩ и ЕС, напротив съобразяват се с тях и въртят алъш - вериш по всички правила на световната търговия.Русия е сама в противопоставянето си на Запада, това е истината.

64

Анонимен

преди 1 година

ШОС има над 30% от световното БВП. БРИКС около 25%. Като включиш останалата латинска америка MERCOSUR , африка и близкият изток и АСЕАН сам си смятай колко остава на сащ и ес.

63

HMLF

преди 1 година

Това са приятелите на Путин-нашите БКП и талибаните! И Ким щях да забравя!

62

Изнервен

преди 1 година

До 72. И ти си плямпаш, колкото да не заспиш. Ами тези 15 процента знаеш ли кои са и каква част от икономиката на света държат? Кой от другите да налага санкции на Русия - Сомалия, Папуа или Суринам. И с какво, да спрат да им доставят стафиди?