220

Анонимен

преди 1 година

Не мога да опиша с думи какво изпитвам в душата си към САЩ които нямат никакво право да се месят в делата на европейските народи и в частност на украинците и руснаците !!! Слава на героичните славянски народи. Аз не мразя САЩ. Презирам ги. Махайте се от Европа !

219

Анонимен

преди 1 година

Долния , слагаш минус без да четеш написаното просто защото не можеш да четеш. ! ! ! Можеш да преписваш лозунги от опорки мразя те до дъното на душата си както и тези които са ти дали опорките.

218

R.A.T.M

преди 1 година

Абе не се сещам ООН, да са казвали Ами руските валутни резерви са руски и не можете да им ги вземете или сирийските нефтодобивни находища са сирийски и не можете да ги използвате, камо ли за либийските или иракските. Абе май за много глупави ни мислят там на запад. Да си сменят стратегиите, че те русофобите ще станат русофили с такава ***

217

Анонимен

преди 1 година

ООН е отговорна за трафика на десетки хиляди деца за секс услуги и органи. Това е сатанистка организация, която носи само раззруха и беда където стъпи. Незабавно разпускане и пращане в доживотен затвор онези виновни за 50+ годишната тирания на тази дяволска клоакка.

216

баце

преди 1 година

Международна организация с главна централа в САЩ, естествено под ботуша на краварите. Реномето на тази организация се е сринало до това на НПО на Цолос.

215

хъм

преди 1 година

кво значи това ООН? Някаква американска фондация ще да е, или кво?

214

Русия

преди 1 година

А сирийския петрол и Косово американски.

213

Анонимен

преди 1 година

Чакайте! Северен поток 2 е руски! Защо Байдън го спря и остави Западна Европа без газ? А, Гутиереш? Блокираха и газовата турбина на Сименс от Северен поток 1! В резолюцията на ЕС за санкциите срещу Русия е написано, че доставката на газови турбини са ембаргови за Русия!!! Украйна за един ден не получи транзитната си такса за нефтопровода поради технически причини свързани със санкциите и врътна кранчето веднага! Унгари, Словакип и Чехия увиснаха! Пак руснаците виновни?

212

Анонимен

преди 1 година

А чии са доларите за доставения от Газпром газ? Когато спряха водата, тока и газа на Крим, всички мълчаха? Като лишиха руските граждани по света от достъпа до техните пари, всички мълчаха! Хохолите няма да стрелят по централата и тя ще работи! Като искат ел.енергия, да спрат с ядрения тероризъм!

211

Митко Павлов

преди 1 година

Г-н Антонио де Мануел Оливейра Гутереш, то и Украйна териториално принадлежи на Русия (бившата Киевска Русь), така че не се вдетаилявай!!!

210

Анонимен

преди 1 година

Тия па украйнци, а кой ви е построил АЕЦа?

209

Тончо Гургулеш

преди 1 година

А какво стана с петролните кладенци на Либия ? ТЕ не принадлежат ли на либийския народ, що сега са в ръцете на ТРИ американски, две английски и френска петролна компания.... А какво става с обработвяемата земя в Украйна от която 80% е собственост на американски компании? Тая земя не принадлежи ли на украйнския народ? Или щом е вече продадена от корумпиран президент , тя си е на задокеанския собственик. Защо мислите че беше тоя медиен вой за житото ... собственост на компанни от САЩ .

208

Анонимен

преди 1 година

Когато е в ръцете на терористи, които застрашават целия свят с радиация, няма Украйна. Много точно си действат руснаците. Браво.

207

Анонимен

преди 1 година

ами като са го построили руснаците , сега ще изключат реакторите и край ток украйна , територията там е вече под руски контрол всичко което имат укрите е построено от русия

206

Е, де

преди 1 година

До Бунтата: Научи накрая правилото. Една простотия, много простотии. Една ютия, много ютии. Една ***, много уруспии. Няма "й" (и-кратко) в множественото число, защото не се чете като Нафърфорий. Ясно се чува и изговаря пълният звук "и".

205

Стършел

преди 1 година

Хахахахахахаха. Заглавието е достойно за виц. Няма нужда да се чете натам.

204

ах маладци

преди 1 година

как хорошо крадете електростанции електричество у зърно , територии ,но крадците свършват на бесилото имайте пред вид!

203

бг

преди 1 година

Русия възниква като държава от норманските пирати росси .Затова за руснаците е гордост да грабят , крадат , убиват и изнасилват.отпадъка на човечеството иска да го завладее.

202

Беликаски,жълтигащи

преди 1 година

ООН отдавна принадлежи и се финансира от САЩ и напоследък не е успяло да разреши нито един международен конфликт, така че изявленията им са вече твърде смешни и жалки.

201

Ralica

преди 1 година

ООН би трябвало да е неутрална организация и да не взвма страна при спорове. Изказването на Гутериш, показва пълната деградация на т.н. евролиберали, взимането на страна в Руско-Украинския конфликт, поставя вече ООН в невъзможност да се намесва в решаването на конфликта. А относно чия е ЗАЕЦ, то е повече от ясно, който я владее, негова е и ще я използва както прецени. Голям рев от комика усейщайки, какув ше го яде зимата, но такава е реалността.