223

Вариант

преди 1 година

Щом Германия,Италия,Гърция,Унгария и други страни купуват руски газ с рубли, започваме преговори за добри условия с Газпром и вероятно ще успеем(Русия ще ни използва като пример за други страни).Може би ще постигнем най-добри цени в сравнение с цените на другите доставчици,обременени от посредници.И най-забавна ще е реакцията на посредниците,съдружници на наш гръб с харвардмошениците, купили газ и терминални места за да ни ги продадат прескъпо,ще са им ненужни. Ще им търсят сметка.

222

Цаца

преди 1 година

За НАТО философите, обърнете внимание на това, че НАТО е отбранителен съюз а не нападателен.В случая с Украйна, НАТО е подстрекател, защо ние да сме част от това. Ако ни нападне някой, да идват да помагат, ама да ни карат и ние да сме подстрекатели нема нужда.Нека има газ, пък нека е руски.

221

Анонимен

преди 1 година

256 Зависимостта от Русия е факт, но тази със САЩ не е. Ние сме партньори с американците по линия на НАТО и трябва да браним тази позиция. Като не разрешим, Вашингтон да ни инсталира продажни некадърници ПП, във властта.

220

Анонимен

преди 1 година

Те искат да заменим една евентуална зависимост с друга. Каква зависимост имаме от Русия след като и гоним дипломати вече толкова пъти, последния път не е за повтаряне. Зависимост имаме от САЩ и ЕС но за да прикрият това повтарят зависимост от Газпром , жалки и смешни.

219

(НЕ)ЗАВИСИМОСТ

преди 1 година

Хайде многознайковците от ДБ да обяснят как замяната на зависимостта от Газпром със зависимостта от Шеврон (от доставката на втечнен газ като цяло) променя нещо за нас, за България. Не е ли точно ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА намаляване на ЗАВИСИМОСТТА? Тоест да получаваме газ и от Газпром и от Шеврон? За цените тук дори не говорим...

218

Анонимен

преди 1 година

Като се надраска една грамофонна плоча и повтаря едно и също до безкрай - Зависимост от Газпром, зависимост от Газпром, зависимост от Газпром

217

Анонимен

преди 1 година

Хареса им да подпират безгрижно шперплата за по 15 бонки на месец.

216

Супер

преди 1 година

Ако е така много хубаво.

215

Лицемерчетата

преди 1 година

от ДБ гласуваха за този президент , а сега се правят на ощипани.По всичко личи,че диверсификацията ще се прави след изборите.От ГЕРБ.

214

Анонимен

преди 1 година

Тази война се оказа, че донякъде предизвика положителни промени. Десетки години хората от нашия блок се отопляваме на централно парно , което в БГ е изградено по руски модел- скъпо и вредно за здравето. А и дори да си изключиш радиаторите, пак плащаш. ДСМ. Сега масово хората си купуват климатици и съвременни и ефективни уреди за отопление и не ни трябва руска газ! Руската газ е изцапана с кръвта на убитите от Путин невинни хора.

213

Анонимен

преди 1 година

НА БОЙКИКИ И ДРУГАРЯТ ПРОКУРОР ЩЕ ПРИПОМНЯ ДРЕВНАТА ФРАЗА "PECUNIA NON OLET"...

212

Анонимен

преди 1 година

Неее, връщането на Газпром не е волята на българския народ! Някои русофили само как обичат да се изживяват като "българския народ"......не е истина

211

Анонимен

преди 1 година

Хич не ни пука Ристьо , който не знае какво е работа, какви ги обявява!!! Тези може изобщо да не влязат в парламента този път. ДАНО!

210

руска газ...може

преди 1 година

но единствено ако е гарантирана с депозит.....от злато, което изнесоха от България каскетите.

209

Митко

преди 1 година

Газ има. Осигурен е. Крайната цена обаче никой не иска да плати, защото е непосилна за 99% от поребителите. 1% са вресльовците от ДБ. Техните приходи не са изкарани с работа...

208

Анонимен

преди 1 година

Българите от България и всички български граждани имаме право на мнение. Искаме Руска газ от Руски доставчик по всички законови правила.

207

Анонимен

преди 1 година

Бг народа си иска руска газ от руски доставчик, а не руска газ но от другаде!

206

Анонимен

преди 1 година

Естествено задокеанските трролове са особено активни заради часовата разлика са активни тук сега и винаги има поне един дежурен да слага минуси тук и сега но българите от България също имаме право на мнение.

205

Анонимен

преди 1 година

Просто ви моля да разберете че това е волята на българския народ е важно.

204

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям ДСБ и ген.Атанасов, но не подкрепям ДБ. Моето мнение е автентично и се заклевам че никой не ми плаща, казах каквото мисля.