27

Всичко

преди 1 година

в живота ни се случва, за да ни научи на нещо. Така и при Линда. Дай Боже повече хора да си вземат поука от това, че не трябва да се правят козметични процедури и че трябва да се научим да се обичаме такива каквито сме. И че не всичко в живота е пари и списания. По-важно е да имаш любими хора до теб, да даваш и да допринасяш с нещо за благото на обществото с професията си. Създаваме си карма и тя трябва да се изкупи. Училището на живота продължава.

26

Анонимен

преди 1 година

На тази снимка за корицата са я направили сякаш е на 20год., а тя остарява грозно и никой не е виновен за това. Просто трябва да приеме, че кълбото се върти и не можем да изглеждаме все млади. Другите манекенки от нейното време са слаби и изглеждат съвсем различно. На нея се паднало да е тежка категория и търси да изкара пари от пластична клиника. Лицето и е като на 65год. жена, тялото пълно...Това е! Природа...

25

анонимна

преди 1 година

Това е проблемът на публични хора - не могат и не искат да приемат факта, че всеки остарява и това трябва да приемаш с достоинство. Какво като на 60 ти направят лице изглеждащо на 35, нали вътре все си на своите години и няма как да избягаш от възрастта си. Някой беше казал, че старостта е благословия, която не всички получават. Като се замислим така е, колко хора напускат този свят съвсем млади...

24

Аноним

преди 1 година

Рисовете на професията-при минъорите са едни а при топ модели други!

23

Котка

преди 1 година

И тая фана вълната - в ерата на либерастията ГРОЗОТАТА продава!

22

123

преди 1 година

Според мен тя си прави подобни процедури от младини. Изсмукването на мазнини от лицето оформя изражението по друг начин. Освен това вратът й винаги е стоял неестествено широк спрямо главата. Така че да не се оплаква. Имала е данни, но не само

21

Unknown

преди 1 година

Незнам защо но като си правят такива процедури изглеждат още по грозни .... ;)

20

Анонимен

преди 1 година

За пари го правят и за създаването на една илюзия пусти пачки не миришат!

19

Анонимен

преди 1 година

До 23. Айдее, еднопистовите едноклетъчни мозъци кара-вара, все до темата за ваксините стигате. Краставицата! Независимо за какво е статията.

18

Анонимен

преди 1 година

А убитите и трайно увредените след експерименталните препарати за генна терапия дали ще могат по подобен начин да съдят файйзер, модерррна и марионетките им???

17

Анонимен

преди 1 година

До RoПрав си, но това е човешката природа. Хубаво си философ, но само на думи. Защо не отидеш да се задомиш с някое самотно квазимодо? Да, има огромен психологически натиск от страна на обществото, но човек трябва да е реалист и разумен. Като е почти на 60 години и милионер, какво и пречи да си води тих и спокоен живот далеч от прожекторите и да не чете медии които да я наричат стара чанта? Както футболистите се пенсионират на 30-35 по същия начин и тя можеше да се пенсионира и скрие.

16

Ламята

преди 1 година

Накрая ще се окаже,че стареенето е необратим процес.Кой да знае.Старост поспри се,младост върни се ;)

15

Анонимен

преди 1 година

Всички помним Калина на Сакскобургготски която остана без нос. Човечеството явно не може да разбере, че лекарите са хора, а не Бог. Все още не знаем почти нищо за човешкото тяло. А сме арогантни все едно знаем вече всичко и се държим сякаш сме над природата. И винаги ще се намери доктор Менгеме готов да поекспериментира над някого като Калина или Линда. Като не му дават концлагери в днешно време, им се налага да експериментират над глупави богаташи.

14

Ro

преди 1 година

Обществото ни е виновно и всички, които реват, че била пр0зта, са част от проблема, защото, ако пък се запусне, ще се почне, че е стара чанта, крокодил и не знам си какво. Наскоро нали имаше една жена, убита от приятеля си от Коста Рика. Под нейната снимка не спряха да бълват, че не можело да е убийство от ревност/любов, кой би харесал такъв и3р0д и прочее. Кво искате... Като спрете да мислите с оная си работа и къде може да си го пъхнете, няма да има и такива изпълнения.

13

Анонимен

преди 1 година

Нямам НИКАКЪВ интерес към пластична хирургия, не бих си направил, не са ми любопитни възможностите, липосукция и подобните пък въобще са ми безумни. И въпреки това само от ОБЩА КУЛТУРА знам, че това е често последствие от липосукциите и другите видове "намаляване" на мастните тъкани - нарушава се балансът на организма, и особено ако продължаваш да си лаком и недисциплиниран, започва тлъстина да се натрупва на друго място и изглежда ужасно. Как тия не знаят и се изненадват, недоумявам?

12

Анонимен

преди 1 година

Като си минал 50 те,колкото и да ти опъват бръчките по-хубав няма да станеш нито ще заприличаш на 30 годишен.

11

Анонимен

преди 1 година

Не е операцията толкова, а просто е надебеляла и одъртяла. Все някой им е виновен.

10

Не е насила, нали?

преди 1 година

Някои направо ритват камбаната от оплескани процедури с ботокс, защото си е отрова. Но и с това са готови да рискуват заради лъскавата фасада. И тя е до време, ама като не стига мозък, как да го проумеят.

9

Анонимен

преди 1 година

Чак разпознаваем не е, мога да разпозная Синди Крауфорд, Клаудия Шифер, Наоми Кембъл, ама тая се опитвам да си припомня лицето и и не мога. Само името и е известно.

8

Анонимен

преди 1 година

*** *** свършване нямат! Побесняха с тези сатанински "екстри",на силикони,филъри,липосукции,криптози ит.н.! Духовно пропадналият западен свят се опитва неистово да баламосва света,като предлага лай**на,завити с целофан и окрасени с панделка и шапка!