247

Анонимен

преди 1 година

До 252...Къде си работил та ми разправяш врели не кипели. 20 години работих в кремиковци пещар. Дали съм спал. Взимах по 800 лева бай Тошови пари. Работех на три смени. Няма събота няма неделя няма нова година. Режима на работа беше непрекъсваем. В тези пещи топехме желязна руда. От тази руда желязото е във всички панелни блокове мостовете виадукти и в основите плочите и колоните на всички сгради. Ти сигурно си бил някое майчино синче и си чакал да те хранят. Тате носи мама меси да живей труда

246

Анонимен

преди 1 година

До 267:Тези ла*на ги забъркаха укрофашистите.8г. терор е било там.Нима не помниш през 2015-та как убиха бесарабските българи там и гориха българските знамена?Ако ни окупират тежко ни...чака ни терор.Никаква демокрация не е там.Виж,че са забранили партиите,които са в опозиция и разтрелват различно мислещите.В Русия може да ги затварят,а там си е директно разтрел....ненормалници.

245

Не фен на Путин.

преди 1 година

До До не фен- Не ме радва, но и не мога да си кривя душата. Не търпя лъжи и пошла пропаганда от която и страна да идват. Нито съм искал Русия толкова да се доближи до нас. Но кой забърка тия л...?

244

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Румен - Не се ли усещаш че точно това ни готвят глобалистите? Досущ същото. Не напразно финансират и максически интернационални движения. Резултатите се виждат. Няколко десетилетия Европа и ЕС бяха прекрасно място. Човешки свободи, свобода на словото, мисълта, медии....това вече е минало. Резултатите са ясни- терор, насилие и икономическа разруха. И не ме пращай в Русия, щом не ми харесва това!

243

Анонимен

преди 1 година

До 260 - тея ги приказвай на баба си

242

До 261

преди 1 година

При Луканов имаше купони! Ако не си бил роден, си бил в кома?

241

Русия

преди 1 година

"До края на 2022 Украйна може да си върне загубените територии,"Запомняме го и туй то.

240

До не фен

преди 1 година

И теб това, какво те радва?

239

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Бившият американски генерал Бен Ходжис:Руската армия няма нито ресурси, нито енергията за още една голяма офанзива, казва той." Едва ли е простоват, но просто едни пари са го намерили да дрънка глупости. Няма как да не знае че Русия не е вкарала армията си в Украйна, а войските борещи се срещу зеленски и азовците му са предимно местните от ДНР, ЛНР, Херсон, Одеска област. И пак 1/4 от Украйна е изтрита от катртата. И всеки ден напредват. Но му наливат на нашмъркания глупости в главата

238

СМЕХ...

преди 1 година

РОН БУРГУНДИ ---поне се имунувай с българско има глу пако и не дрънкай глупости за "великите строежи на социализма" ---ЗАЩОТО ВСИЧКИ ФАЛИРАХА И ГИ НЯМА ВЕЧЕ , но само ще ти кажа , че и Хеопсовата пирамида е строена , ама с "робски труд" ---СЪЩО КАТО КУПОННАТА СИСТЕМА ПРИ СОЦИАЛИЗМА , където даваха по пакетче масло на семейство , като се наредиш в 3-часа още през ноща на опашка пред "Селкоопа"!А ти носил ли си къси панталонки / с купони/ от английски плат скъпи ми Бургунди??!!

237

Анонимен

преди 1 година

и комунизъм да е и капитализъм и каквото и да е в БГ-то никога няма да се работи

236

До социофилите

преди 1 година

Някой висял ли е на вратата на Икарус?

235

До 250

преди 1 година

За тока нещо си в голяма грешка! Доскотеката не беше 1973!

234

Българин

преди 1 година

Да наредиш Путин до Православието , е повече от Перверзия! Човекът ,които се разхожда до *** в Иран , фесовете в Турция, който изпраща чеченци , дагестанци, сирийци и всякакви главорези срещу християните, е по-скоро азиатец ,и няма нищо общо с Православието!

233

До Ron Borgundi

преди 1 година

Брато, ти нещо си се объркал. По време на комунизма хората работеха колко да не заспат и им се плащаше колко да не умрат от глад.

232

Ийон Тихи

преди 1 година

Алоооо анонимните чукундури - поне сложи едно име да се идентифицираш бе.Толкова ли си мързелив....нали си голям мъж. Голям го вадиш ама си анонимен. Искрено се надявам да ни мобилизират срещу Русия, та да мога да срещна повече такива като вас на бойното поле. Ако изобщо си виждал автомат, ***

231

Анонимен

преди 1 година

До Ийон Тихи - Ходи пии един Новичок, чиче. Барим свършиш услуга на човечеството

230

Поммещ

преди 1 година

На някои непрекъснато трябва да им се напомня, че тъй нареченият социализъм, просто фалира! Последният милиард дълг на Бай Тошо, го изплати...Симеон Дянков!

229

Ийон Тихи

преди 1 година

До всички русофоби \нацисти \българомразци :Да , поставям ви под един знаменател. Да си русофоб, първо трябва да си глупав, да не знаеш историята. Да продадеш православието и да се надупиш на англосаксонските муфлони ( които нямат нищо общо с нас ) си е долно предателство.Никога западния свят не ни е уважавал. Никога. Не са умирали за нашата свобода. И въпреки това , ние в момента искаме да сме техни васали. Българина иска да е роб. Никакви културни и исторически общи черти нямаме със запада.

228

Ron Burgundy

преди 1 година

Към АНТИКОМУНИСТА -Пич , не знам колко са били мързеливи комунистите ама тая държава дето вие я крадете 32 години ,те я построиха. Това е факт. Дядо ми и другарите му построиха язовирите например. Колко язовира построиха вие РАБОТОХОЛИЦИТЕ на капитализма ? Изобщо за 32 години какво се построи в България???????? За какъв мързел плямпаш. Всички работеха тогава.