33

…!!

преди 1 година

България ги е преживявала, а можеше да не е, ако се мислеше повече за последствията!

32

Така е Нейков

преди 1 година

И всички кризи ги е предизвикала вашата партия другарю Нейков. Егати съвпадението, а? Вие сте светини шампиони по предизвикване на кризи.

31

Холандеца

преди 1 година

Къв е тоа Ман Гаал, който т-роли по форума? Въз Раждански?

30

Анонимен

преди 1 година

Да, преживели сме и по- големи кризи. Едни станаха още по-богати, другите - още по-бедни.

29

Иессс

преди 1 година

Газ гейт бие по кражби суджук гейт Киро унищожи държавата за 5 месеца.

28

Вземете си

преди 1 година

козметичното "увеличение" на 770 лева и си го вкарайте в П. М. !!!В см0таната Латвия минималната е 500 евра, а цените не са тройни както в България!Съд и затвор за престъпниците на прехода, лустрация и ефективни присъди за виновниците! Докато все още я има България...

27

Ванка,

преди 1 година

Ай да не си спомням Виденов още веднъж.

26

Диана

преди 1 година

Значи голямото изпитание за новото сл.правителство било как да насочели помощите към нуждаещите се наистина от тях...общи приказки!..По принцип, всички знаем, че бездънните джобове са винаги празни, че те са най-силно нуждаещи се и всички ресурси трябва да се насочат натам - не може така да ги оставим,я..Онези дето ще умират от глад и студ все ще имат по някоя стотинка по джобовете си, значи..Требен справедливост, още повече във времето на крадците..

25

Бико

преди 1 година

Зад Кирчо и Кокорчо стоеше могъщата ръка на БСП и дърпаше конците на куклите.

24

Анонимен

преди 1 година

По-тежки кризи от на фатмаков Крадев нме сме имали.

23

Комуновирус

преди 1 година

За какви "роми" бълнуваш? Управляваше ни канадец с магистратура в Харвард. Иначе учил в Кралския университет във Ванкувър. Град на тихоокеанския бряг на Канада, ако някой не знае. На Асен Василев един адвокат е изискал от ректора на Харвард дипломата. Няма го в списъците на завършили този университет!?

22

Комуновирус

преди 1 година

Правителството на ПП и ДБ=БСП ни докараха до криза по-лошо и от Виденова та.

21

Не нам

преди 1 година

Аз се чудя как да си купя дърва за огрев,те за газ и бензин се тюхкат. Как да изберем тези невнятници,които ни докараха до просешка тояга за седем месеца.

20

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Хаха ''спокойна държава'' с ромско население което нито учи нито работи а само престъпления ражда. Избиват ни докато спим. Ромския терор никога няма да свтрши ,и България никога няма да е спокойно място с ромскикя си състав. Тук сме родени голями грешници в тази територия с цел изкупление. По закона на кармата.

19

Анонимен

преди 1 година

държавата никога не е била в такъв хаос , институциите масово не си вършат работа , непрекъснато вякакви измамни сжуми има на всякакви нива газ , строежи , реки цели водохващат няма наказание

18

пияница мистик

преди 1 година

Който има евраци, долари и крипто му е все тая и не се плаши от някакви измислени Армагедони. Утре и война да стане в цяла Европа, хващам си куфарите и заминавам за остров Мадагаскар или за Нова Зеландия. Да му мислят кучетата :)))

17

Анонимен

преди 1 година

Всички вестители на армагедона са старчоци русофили, оттам нататък става ясно. Да се радват, че живеем в относително спокойна държава, че много русофилски гзове можеше и да виснат по дърветата при други обстоятелства!

16

Анонимен

преди 1 година

България никога не е имала обаче такова съотношение в раждаемостта ,етническите българи се очертават малцинство, кажете нещо за това ..

15

Анонимен

преди 1 година

До Българин Вместо да ревеш колко ти е тежко положението, продай единия апартамент.

14

Анонимен

преди 1 година

Не се настройваме сами, внушават ни го русофилите че без Русия ще настъпи Армагедон. Толкова им е акъла.