24

Анонимен

преди 1 година

На плажа Нестинарка в Царево това с ддиповете всеки ден го правят сутрин и вечер по няколко пъти, сигурно с магаре или кон може и по-екологично.

23

емигрант

преди 1 година

Ако беше статия за Копейкин тук щеше да бъде препълнено с неговите ***, но нали се отнася за българската природа двадесетина човека са се "отразили" ! Сравнявам просто дали сте диваци или разумни същества !

22

Когато ни

преди 1 година

наричат диваци и пещерняци много се обиждаме от истината и никога не сме се замислили, че сме точно такива ! ИМАХМЕ една от най-хубавите природи в Европа вече нямаме сами си унищожихме хубавото за да се чудим днес защо сме пък бедни ! Ние дори нямаме закони които да ни уплашат, глобили някой 1000 лв. че "развалил" дюна, бълха го ухапала, в цивилизована държава за такава постъпка се лежи в затвора и солена глоба която да плаща докато е жив, това е природа, тя сама не се пази, ние сме тези пазачи.

21

И?

преди 1 година

Глоба, наказание нещо?!? Няма нали, само още една сензационна новина за храна на мисирките...

20

Правителството РБ

преди 1 година

Кой е влезнал с джипа не е проблем!! Полицайката Симона реши проблема!!

19

Правителството РБ

преди 1 година

Е ние какво да направиме??

18

Още от същото

преди 1 година

Здрави и прави мъже и жени лежат като мумии с дни на плажа. От туриста по-изтъпяло създание няма. То е само едно черво дето лежи и се надига само за да налее от горния край и излее от долния.

17

ам'чи тъй де

преди 1 година

Нормално, джетО е тежък!

16

Анонимен

преди 1 година

върху дюните на приморско има построен цял квартал с хотели от ул. стара планина посока перла всичко беше дюни а сега плачат че някой си карал колата по пясъка.

15

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 15 На плажа между дискотека Лазур и Европа може да събереш половината плажуващи от Златните.Това е най широкия плаж в България.Ако тук не си намериш място да легнеш не знам къде ще успееш

14

Анонимен

преди 1 година

До Ваньо Там на Камчия не беше ли руски вилает? Смееш ли да им кажеш нещо? Ще те обвинят във фашизъм и ще те нападнат.

13

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Е то това е била целта де. Дошли са на плажа, видели са, че няма места. Майката е казала "Почвай да кашляш мама и ще намерим места.". Ти си се посрал от страх и си отстъпил мястото. Схемата явно работи. И даже не можеш да се сетиш, че са те измамили.

12

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - Какво повече може да се очаква от ***-юф-ци освен простотия ?!

11

Ти да видиш..

преди 1 година

До Гиб Мелсън 12 Нали заради този пясък се е изръсила с яка сума, да дойде да полежи.Как така ще загуби един слънчев ден заради болното си дете ?

10

Гиб Мелсън

преди 1 година

Проблема при нас българите е ниското ниво на интелигентност.Днес лежа си на плажа на Слънчака гъмжи от туристи,предимно румънци всички се държат прилично,по едно време идва едно семейство българи,детето им болно буха като бухал на 2 метра от нас и майката говори по телефона за лекарства. Докарала болното си дете на плажа но не там където е разредено а там където има най много туристи да заразява.Преместихме се

9

Ваньо

преди 1 година

Това не е никаква новина. Аз живея на морето и ставам свидетел на десетки подобни случки всеки ден. Отидете на Камчийски пясъци и Шкорпиловци да видите за какво иде реч. SUV и всякакви АТВ и бъгита карат където си поискат през дюните. Някой хвърчат с над 70-80 км по пясъка. И говоря за най-обширните като площ дюни в цяла България, не за някакви бабунки по плажовете на юг. От години е така и няма да се оправи скоро, да не кажа никога.

8

Край

преди 1 година

Здрави прави мъже и жени лежат като лехуси с дни на пясъка. От това туриста по изтъпяло създание няма. То е само едно черво дето лежи и се надига само за да налее от горния край и влиза в морето само за да се измочае.

7

Я па я..!

преди 1 година

Стига с тия дюни.За какво ви са ?Изравнявай.

6

Край

преди 1 година

Интересно ако го видят да гази из нива с пшеница няма да реват обаче, че минал по пясъка - вой до бога. Абе хора вие това лежане по пясъка го фетишизирате бе. Па то не е полезно да си горите пергамента с дни и да се белите като рептили. Ходих до морето - перфекти басейни има перфектни кръчми. На море се ходи за атмосферата и купона не за лежане по пясъка.

5

Чужденец

преди 1 година

В блгрстан всичко е проформа - законут, прилагането му, наказанията, съдут, работата, качеството...изобщо професионализъм по б ългарски