188

Аз

преди 1 година

Може да има катастрофа, но не в Запорожие, а в колата на Путин, дай Боже да е вътре в нея!

187

Анонимен

преди 1 година

Западът превърна Украйна в някакви утилизатори на тяхното оръжие. И те бият ли бият безспир където им падне. Още повече и по численост са повече от руската армия там. Само, че за да ударят сериозно централата, трябва да ударят реактора, а той е така обезопасен, че и ядрена бомба може да не се справи. Много тЪпо е да обстрелваш атомна централа, най много да предизвикаш локално изтичане на радиация, което ще засегне само теб.

186

Анонимен

преди 1 година

Вместо да го предупреждава да си маха окупаторите оттам и опасността ще е премахната!

185

Анонимен

преди 1 година

Да, по-добре да я спрат след като има опасност от атаки и радиация.

184

Анонимен

преди 1 година

Зеленски предупреди Путин солдатите му да напуснат Крим на два крака докато все още имат тази възможност, защото след 2 седмици рaшистите ще напуснат Крим в найлонови чували.

183

Анонимен

преди 1 година

До 209 ,то пък в България живота ти струва нещо,колко се изпотрепаха в катастрофи,и няма един осъден,корупция ,корупция на всички нива,дванадесет години Чекмеджан краде,,ето това наследство ни остави,и Просто Киро не успя да се справи,България затъва все повече,и нищо не може да я спаси,за съжаление

182

БРАВО!

преди 1 година

Ей тоя Макрон е много лош, ще вземе да направи някоя поразия в АЕЦ Запорожие, та ще застраши целия свят. Добре, че дже.джето го е предупредило за тази опасност...

181

анонимен

преди 1 година

До do 204 Много си прав, че за фашиста човешкият живот нищо не значи. Само че фашистите не са в Украйна, а в нейната "великая и могучая" съседка. Там по принцип човешкият живот нищо никога не е струвал. Какво като загинат 100, хиляда или милиони в една война? Руската майка пак ще роди. Ето сега реинкарнираният Петър I реши да върне звание "мать-героиня" за жени родили 10 деца. Така че проблем няма да има.

180

Анонимен

преди 1 година

До 207 , Прав си. Опитвам се да ти сложа лайк но не мога.

179

do 204

преди 1 година

Наивност или глупост е това,което пишеш?Сигурно пак мислиха за собствения си народ,като минираха Черно море.За фашиста човешкия живот няма стойност.Обстрела е от украински фашисти.

178

Анонимен

преди 1 година

саш няма АБСОЛЮТНО никакви права в повече от всяка една държава ! Има ли някой да е против?

177

Жоро Сороса

преди 1 година

То може и ядрения облак към Ръшистан да отиде, не се знае на къде ще завее вятъра.

176

Анонимен

преди 1 година

До Как ще се реши: Още по ясно е ,че Украйна също няма да стреля защото ще навреди на милиони украинци ! Това само ти не го вдяна и кликата от руски предатели. Това ,че 500 руски войника ще умрат путлето изобщо не го интересува. Провокацийте са руски !

175

Анонимен

преди 1 година

Не не е ясно :) Колкото русия има право на ядрени оръжия толкова и Украйна има такова право и правото да се защити дори и с друг съюзник ! Понял ? русия няма АБСОЛЮТНО никакви права в повече от всяка една държава ! Времето на "великите сили" беше в 19-ти век ! Понял ? Хайде духаст фашагите от русия !

174

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Павлов: Какво търсят в украиинска АЕЦ? Русия не можеше да остави на изтребление руското населелие в Донбас и Луганск. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Затова започна войната.

173

Как ще се реши

преди 1 година

На територията на АЕЦ "Запорожие" има 500 руски военнослужещи. Ясно е, че руската армия няма да обстрелва сама себе си. Това би трябвало да е ясно на Макрон, и дори и на Зеленски. Проблемът с АЕЦ "Запорожие" ще се реши тогава, когато украинската армия бъде принудена да се оттегли на такова разстояние, че да не може да обстрелва АЕЦ.

172

Нищо ново

преди 1 година

Интересно беше да научим какво е казал Макрон, но за това - нито дума в статията.

171

Какво следва

преди 1 година

Ако укронацистите продължат с обстрела на АЕЦ-а, по-добре е наистина да го спрат. Зеленската Украйна ще остане без ток, но те това сами си го търсят.

170

Болшевикофоб

преди 1 година

Педерутин да се маха от Запорожие и от Украйна, че ако стане авария НАТО ще му изравнят мизерната империйка със земята.

169

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да спре централата щото ще трябва да я напусне. Може да я спре на есен. Укрите обаче няма да спрат с провокациите и с диверсиите. Те са тяхна запазена марка.