10

Бебо

преди 1 година

Кофти комшии,от които са се учили

9

Алтафини

преди 1 година

една пета ДДС е се нестигат ами акциз, такси.... предвидено е да неплащам, а които иска и да предлаща може. точка по въпроса и догодина пак, нали.... е.!

8

Анонимен

преди 1 година

До 3 "Тук шкембеджийници..."Ами и тях ще свържат с НАП. Измислили са "НАП нож", който е свързан директно с базата данни на приходната агенция и който ще показва колко шкембе точно се реже. Ако има несъответствия с касовия апарат, системата ще свети червено и ще бъде назначавана автоматична проверка. Ножът е разработка на БАН и ще се използва също в месарници, транжорни, по-големи ресторанти. Все още се работи по софтуер, който да улови скритите приходи на цветарските магазини и часовникари те.

7

ДА

преди 1 година

Браво на гръцките кафенета !

6

Анонимен

преди 1 година

Собствениците сигурно са българи и си мислят,че това е България а честито.

5

факт

преди 1 година

Тук им направиха данъка 9% , и продължават да крият оборот ,а за менте-алкохола и наркотиците да не говорим колко оборот правят !

4

6matarok

преди 1 година

Sa6testvuvaneto na garciq potvarjdava fakta 4e es 6te se razpadne

3

Анонимен

преди 1 година

Тук шкембеджийници укриват милиарди.

2

Е как бе?

преди 1 година

Гърците налЕ са мега, гига яки? Все Гърция се дава за пример за уникален туризъм? Всучко е топ, моп, боп..... аааааа, това сигурно е манипулация!

1

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше световно по укриване на данъци, гърците щяха да са сред фаворитите за титлата,това при тях е националният им спорт.