21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Та защо не е поканен киевският наркоман ?

20

Влади-Мир

преди 1 година

А грижата им се свежда до това да го редуцират до 50 млн и разчленят,...нали така каза нобеловия лауреат?!?

19

Вангелчо

преди 1 година

Това на снимката не е истинския Путин!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Путин преди да тръгне за срещата е заръчал на геолозите в страната да открият находища на части за самолети, че вече свършват заради ембаргото и да открият къде има залежи на цели западни автомобили, че руснаците искат да карат западни коли... Защото РФ в това е добра, да открива заровени в земята неща и да ги вади на повърхността...

17

Влади-Мир

преди 1 година

Айде,...почнаха да се грижат за руския народ)))

16

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Запада падна на колене пред Русия и Китай. Путин и Си ще отидат да чуят молбите на САЩ и ЕС. Един вид новите господари на света ще ислушат жалбите на подчинените си..

15

анализатор

преди 1 година

До: номер 10 И какъв е изводът от това което казваш? Владимир Путин е най-големият русофоб - прави всичко по силите си да навреди на руския народ (суверена, поне на теория) и да го ограби!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Путин преди 20 г. обеща да направи от Русия технологичен гигант... е вижда се, че нищо не е направено. То не може хем да си болшевик, хем да си кадърен.

13

ЧЕРВЕНОСАКСИИТЕ

преди 1 година

Цар ПУТИН е Руски МОНАРХИСТ допуснал англичаните и американците да му се месят във вътрешните работи на Русия и насилствено да го връщат назад към МАРКС,СТАЛИН,ЛЕНИН.......Китайския му приятел още по гоуем и от Путин начело на комунистическа държава първия му коментар за коронавируса от Ухан бе:"ЗА КИТАЙ ИМА САМО ЕДНО ВАЖНО НЕЩО И ТОВА СА КИТАЙЦИТЕ" то ест марксисти и сие червени комунисти да дуат супата,подпис:КИТАЙ..........................Останаха Вашингтон И Лондон са безконкурентни КОМУНИСТ

12

Анонимен

преди 1 година

Рушията не поизвежда нищо само копа квото има под змята,тва па ако е икономика.

11

Анонимен

преди 1 година

До 7 Анонимен Китай, ако САЩ му спрат ноу хауто, и са умрели. . . Да но китайците ще имат собствена космическа станция! Интересно с какво ше се връщат амариканските астронавти на земята или ще поставят нови рекорди по престой в космоса!

10

Анонимен

преди 1 година

Патрушев: Западът не е преставал да се готви за въоръжен конфликт с Русия.

9

Анонимен

преди 1 година

Русия е много назад в технологично отношение, което е странно за държава с толкова пари и претенции... Ако имаха нормален упралвяващ, за 20 г. при тези високи цени на нефта вече щяха да са започнали технологичен бум. Т. е. да инвестират в създаването на кадри и на бза за създаване на високи технолигии. А то... Важното е олигарсите им да имат хубави яхти...

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе, къде е батко ..... Т.е. нали уж, Русия беше изолирана от света бе ? Но Русия е потвърдила своето участие на купона Г- 20 Т.е. тя е била поканена ! Била бензиностанчия с ракети ! Ха-ха-ха-ха! Явно ракетите са сериозен довод да опази бензина в бензиностанцията. И явно да се върнеш в камената ера и да се отопляваш на въглища никак не е модерно.

7

Анонимен

преди 1 година

Китай, ако САЩ му спрат ноу хауто, и са умрели. Видя се какво стана с една тяхна прехвалена фирма. И то САЩ на тази фирма не и спряха всичко, защото трябваше на другият ден да я закрият. Ако сте забелязали Хуавей в последно време пуска флагманските си смартфони с процесори Qualcomm Snapdargon 778G, които не са във високият клас процесори, а в средният. Просто САЩ им забранява да слагат в смартфоните си процесори от високият клас. САЩ може да им забрани въобще да ползват процесритe на Qualcomm...

6

Анонимен

преди 1 година

До срещата време бол Путин да размисли, че по-сигурно от бункера няма и да прати друг.

5

Анонимен

преди 1 година

Дано да имат достатъчно дълги маси там, че Путин го е страх да седи по-близо от 20 м. до други хора...

4

Анонимен

преди 1 година

Шулц ще гони Путин по гкоридорите за да се пазари за газ. :-)

3

Анонимен

преди 1 година

Русия водеща икономика , ха, ха, ха. бензиноколнка с ракети.

2

БАНко

преди 1 година

ТОВА Е НОВАТА СВЕТОВНА СИЛА 7 000 000 000 ДУШИ , ЗАЕДНО СВЕТА СРЕЩУ ,,ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД , НА БАЙДЪНЧО И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО " !!!