20

Анонимен

преди 1 година

Ако спре електрик няма да можеш да се грееш и на всичко останало защото то работи с помпи. Няма отопление с пелети, въглища, газ и тн. Всичко спира без ток с изключение на старите печки които могат да греят една стая или да отваряш всички врати за да се отоплява. ЮПСите издържат 2 часа и край.

19

Азиатката

преди 1 година

А ,ако спре електрик ,какво правим ? Говори се може случи се тази зима !

18

Анонимен

преди 1 година

До Радек от Боктор -Колко има за всички не се знае..майка ми чака вече 2 години,уж била подписана заповедта,но нищо до тук!!! Никой не идва с климатик и да вземе старата печка! Фандъкова вече много се излага!

17

Анонимен

преди 1 година

К'во искат да ми кажат с това, че пелетите и тока са еко или че са възобновими... Нещо не хващам

16

До 14

преди 1 година

Ти знаеш ли колко харчи един климатик? Очевидно не. А енергийната система в пик товар е около 40% натоварена.

15

Анонимен

преди 1 година

Дай му на ***, особено в западналия прованс, да си гори дръвцата и да цъка пред телевизора ракийката в ръка как изсекли горите.

14

Радек от Боктор

преди 1 година

Има само един проблем, за който не се мисли!!! Енергийната система няма да издържи зимата!!!

13

Радек от Боктор

преди 1 година

Ама много глупости сте писали в тия коментари! Първо: Участват хора с нотариални актове-собственици! Второ: Има поне една ежегодна проверка за използването на уреда! Трето: Парите са по европейска програма и не са пряко от данъкоплатеца (защото си имаме вноска в ЕС). Четвърто: *** са извън играта по обясними причини! Пето: Има толкова много пари по тази програма, че всеки, който иска и е собственик може да се включи! Тези приказки за наши и ваши ги забравете! Има за всички, стига да искат

12

Hoqsan

преди 1 година

Слагайте антивибрационни тампони и подложки, щото всеки.... реши, че ще се топли на климатик и ги закачат на всякакви *** места, перила, парапети, площадки, тераси... които предават и резонират доста кофти вибрации. Който има такова нещо на главата си - знае...

11

гост

преди 1 година

аз пък знам за доста раздиатори/тец и газови котлета,които бяха замени с котили и печки на дърва и въглища

10

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам да има чак толкова залупени хора на сегашния момент да слагат климатици. Зимата като спре да има ток или цената му стане петорна ще има таратора-гарагора...

9

Анонимен

преди 1 година

Списъците са пълни с лапачи на държавна хранилка и родата им. Нормален човек не може да се вреди.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако топлофикация си плати загубите на държавата около един милиард лева,въпросът с отоплението на София е решен,това означава близо един милион климатика!

7

ф3

преди 1 година

Закривай топлофикация, осъдете топлофикация и да връща милиони пари на потребители които цоца от години без причина с "евтиния" руски газ

6

Анонимен

преди 1 година

Нашият блок щее най екологичен. Спряхме по рното изхвърлихме тенекиените радиатори по които течеше хладка водичка и минахме на най екологичното гориво. А най екологичното и безплатно гориво са гумите. Нарязахме ги на дребни парчета за да може да влизат в кюмбетата. Такова гориво нее имало и през 20-ти век. По онова време се греехме с нафта и на ток. Нафтата беше 8 ст за литър а тока 1.5 ст за киловат. Зелената енергия стана кафеночерна.

5

Анонимен

преди 1 година

Отврат общинските лентяи както винаги облагодетелстват римляните за сметка на българите които пък плащат данъците.

4

Анонимен

преди 1 година

Епа, те шведците веднага ще ги шитнат тея климатици и после пак на кюмбето с гумите. Общинари наивници.

3

До Анонимен 2

преди 1 година

Дървата не са по-евтини от отоплението с климатик, друг е въпроса дали ще има ток и тия евтини Мидеа колко са икономични.

2

Анонимен

преди 1 година

дърватаса по-евтини от тока, ама вече късно, да са им честити и да им плащат данъците

1

На

преди 1 година

Какфи сменят уредите с пари на данъкоплатеца