176

Зозо

преди 1 година

...........Работим за мнозинство с БСП.........Загубихте изборите

175

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се здраво за БСП, тъкмо да се отървем накрая окончателно, от Нинова и КироКокорчо едновременно.

174

Анонимен

преди 1 година

След като се учиха да управляват 7 месеца/ по думите на Киро просто/, безуспешно, кокто се видя от вота на недоверие, сега още един "стаж" на наш гръб, ли искат? Не се засрамиха от ПорноПартията на подмяната.

173

Анонимен

преди 1 година

От некадърното им управление резултатите са ясни: стопираха магистрала Хемус, сринаха икономиката с нелогично раздаване на пари, прецакаха така или иначе пропадналата ни енергетика и за капак искаха ни вкарат във война срещу Русия. Тези хора са вредни за България и не трябва да стъпват в парламента...

172

Анонимен

преди 1 година

ПП ще е цяло чудо ако прескочат бариерата от 4%. Масово хората не харесват статуквото и затова изстреляха славито, но и той залезе, после ПП, сега ще са Възраждане.

171

Анонимен

преди 1 година

А как работите- преработвате софтуера на машинките ли?

170

Анонимен

преди 1 година

Тези същите хора, в същата конфигурация ПП+ ДБ+ БСП бяха свалени от власт поради несправяне и забатачване в управлението. Гласят се да ни причинят отново същото и говорят с такова въодушевление все едно не са разбрали, колко вреди нанесоха на държавата само за една година.

169

Анонимен

преди 1 година

Уж се борят с корупцията, а се съюзяват с БСП. Че това е партията, която въведе корупцията. Няма как да знаят, защото са били малки деца през 90-те години. Не е едно и също да четеш за тези събития и да си ги живял.

168

Анонимен

преди 1 година

Мамин Кольо още ли не си разбрал, че бсп няма да я има в следващия парламент. Тя ще излезе в "нелегалност"

167

Анонимен

преди 1 година

Дайте им от розовите хапчета, че тия нещо много си повярваха :)))))))))

166

Нов

преди 1 година

Гласуваме за ПП ,а получаваме БСП.

165

Анонимен

преди 1 година

Горяни, фашисти, ротарианци, псведомасони

164

Анонимен

преди 1 година

Гринч пак иска да има какво да краде.

163

Бай Пешо

преди 1 година

За мен, най-добре е да направите едно голямо мнозиство ПП, БСП и ДБ, трябва да се влеят в редиците на софийският затвор

162

Да, нали сте БКП 2!

преди 1 година

Тоя, дето се представя за демократ! Майка му наистина е от такова потекло, но успешно се залюбила с червено чедо, така, че и синчето червенее! Аман от внуците на червената номенклатура, които ни се представят за "антентични демократи"!

161

дддд

преди 1 година

ПП твърдо стоят до комунистите на БКП и ДБ!

160

Пенсионер

преди 1 година

Малеее , тези вярно се гласят да продължат промяната. Страхотно.

159

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Ако ДПС спечели изборите,нещо,което по най-хитър начин ТУРЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ НЕ ИСКАТ,се оказваме очи в опи с поробителите.Следователно оше в нощните часове след изборният ден "турското гробище" срещу Руски ламетник ще бъде обкръжено от истинското Българско мнозинство,а именно НЕ ГЛАСУВАЩИТЕ. Това е ходът,за да забраним и изхвърлим окупаторите ни веднъж завинаги от Майка България! Оставете ги да спечелят и оставете сопите да Ви направляват.Това е кодът на Българската Победа!

158

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Българите не сме допускани нито до народностно,нито до политическо обединение,не го ли разбират някои? Същото е било и по османско робство.За кого да гласуваме,щом всички политически партии,за да са в политиката,са одобрени от това,което сме свикнали да наричаме "дълбоката държава".България не се управлява от Българи и следователно Българите нямаме политическо представителство в собственната ни Родина. Всички партии са чужди на Българщината! Оставете ДПС да спечели,за да ги изхвърлим завинаги !!

157

Тоя Ми е ПоПротивен

преди 1 година

дори от Ж и да, Лоурър!