104

До 113 коментар :

преди 1 година

За високите сметки се сърди на нашите олигарси милиардери, които разграбиха всичко !!! България ще се оправи, когато се премахнат всички мафиоти комунисти от властта и бизнеса !!! Те разграбиха всичко през 90-години !!! Най-алчните и долни *** ни управляват !!! Ако имат морал и съвест трябва да си дадат оставките !!! Ако сме президентска република пак на власт ще бъдат комунистите !!! С тези партии, които създават те винаги са на власт !!!

103

Обикновен българин

преди 1 година

Голяма грешка е,че Русия иска да стане силна империя като присъедини към себе си колкото се може повече държави !! Това няма да стане !! Това са болни амбиции !! Кои държави ще искат да са под ботуша на Москва и по-точно на Кремъл, от където командват алчните олигарси милиардери !!! Който се отдръпна от тях го смятат за враг !!! Защо ??? България стана враг номер- 1 за Русия !!! Но демокрацията е най-доброто нещо !!! Само дето НЕ можем да премахнем нашите алчни политици и мафията в България !

102

Голям прос

преди 1 година

Украински латвиец, говорещ руски, трябва да доказва лоялността си. Тия латвийци никъде не опират. Ще се радвам Русия да им спре кранчетата, както тук, защото неолиберастията вече не се трае. Ще робувам на чужди интереси, вече почти 35 г, отврат!

101

До 101

преди 1 година

А с 6 млн. българи , като им се издървиш... Мале , мале. А те като се изплашат!

100

На ФАЩистите

преди 1 година

Никой не вярва,то е ясно,че Путин ще им приключи войната.Сега санкции за тея ПУМИЯРИ ОТ ЕС бардака и САЩ,кой ще ги глоби тея *** къде се взеха за много велики с тези санкции които ни влезнаха 3 КАТА.Байгън и Лайнер да дойдат и да ми поемат високите сметки които станаха заради тях!!!! За излизане от еврозоната и НАТО ГАДНИ ФЪШАГИ

99

Абе

преди 1 година

Те да си опичат акъла, че да не си докарат гражданска война.

98

Анонимен

преди 1 година

Който се чувства руснак, да отива в Русия, има място за всички и ще е по-добре за него, вместо да се избиват хора за това. Не вярвам, че желаещите ще бъдат върнати.

97

Анти Тяло

преди 1 година

Изледването включва само един военен латвиец с баща укра...така 100 % от интевюираните са репресирани рускоговорящи латвийци от Русия!!!

96

Анонимен

преди 1 година

само руска пропаганда в тоя сайт!

95

Анонимен

преди 1 година

Латвия и Естония? Точно те мразят бившият СССР в червата наравно с руснаците. Да не са като нашите *** - невежи и мързеливи, чакащи с носталгия корупцията да надскочи тавана и пак да мъезелуват, пък като стане време за работа пращай студенти и войници за без пари да ти бачкат.

94

Ха ха

преди 1 година

Който плаща сметката, той поръчва музиката!

93

6 месеца

преди 1 година

Хиляди руснаци от Украйна воюват срещу варягите от Москва и ислямистите на федерацията до пълната победа.

92

Бако

преди 1 година

Защо избрахте за пример точно украинеца Дерюгин?

91

НЯКОЙ

преди 1 година

" президентът Егилс Левиц каза, че онези, които подкрепят войната на Русия, трябва да загубят разрешението си за пребиваване " колко много прилича на депортирането на хора през миналия век, когато в Германия беше Хитлер, а имаше и министерство на пропагандата. За съжаление в днешната демокрация не е позволено да имаш различно мнение.

90

Анонимен

преди 1 година

Нормален човек не вярва на тро лски медии, като тая, дойче зеле и сие. Независимо къде живее.

89

Анонимен

преди 1 година

Путин е оставил прибалтийските джуджета за десерт .Нека първо да се разправи с гнусните украинци за една седмица ще превземе тази една педя територия .

88

Анонимен

преди 1 година

На прибалтийските страни 70% от населението са им руснаци, тръгнали да се дръфчат на россия, все едно ние да имаме 5 милиона турци.

87

Анонимен

преди 1 година

Да живее Путин .Смърт на укрофашизма!

86

Сата НАТО

преди 1 година

Колонизатори.

85

Анонимен

преди 1 година

е кво ни интересуват латвиици финландци нито сме съседи нито обща история имаме