9

Анонимен

преди 1 година

най - противни са БЛИЗНАЦИТЕ

8

До до 5

преди 1 година

И ние имаме такава роднина, но е овен. Това е до възпитание, не до зодия. Телците са топли хора, големи сладури, повечето пухкавелки мили.

7

До Други са

преди 1 година

Точно тези трите, плюс водолей. Телец, стрелец - не знам и аз какво правят тук. В астрологията се казва за тях нещо съвдем различно. Топли хора - земен и огнен знак. Скорпионът е свръхчувствен, пак според астрологията. Но тукашните писачи нямат идея от астрология.

6

Други са

преди 1 година

По-дистанцирани и студени хора от Близнаците, Лъвовете и Козирозите няма.

5

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни простотии.

4

Анонимен

преди 1 година

Телец и стрелец? Няма по-голяма глупост от това. Различни са, но са си топли хора. Телецът е по чувствените удоволствия и е всъщност доста емоционален. Стрелецът просто не се вълнува дали го харесвате и не държи да ви впечатли, които няма нищо общо с емоционална студенина. Всъщност са весели и усмихнати хора, не знам как ви хрумна тук да го натикате. Скорпионът е мноого чувствителен и си личи. Способен е на силни дълбоки страсти. Въобще големи скодоумици пишете отново.

3

Мене

преди 1 година

Ъъъъ ,*** пълни глупости ,значи

2

Анонимен

преди 1 година

Познавам няколко Водолеи, чийто поглед наистина е много студен, дори и в случаите, при които се опитват да бъдат мили и вежливи. Това явно е резултат от черти на характера им. Доколко тези черти се влияят от зодията, не знам.

1

Евро Джендър

преди 1 година

Авторката на статията дали може да ни напише една статия за седемте зодии с топло излъчване? Много ми е интересно кои ли са те?