37

баба мара

преди 1 година

баба яга пелоси каква е неината визита в таиван знаете че ще има напрежениено пак провокирате и сега какво празни приказки не разбрахте ли че няма новсветовен ред без русия китаи и индия

36

Хахах

преди 1 година

Ако се зачекнете с Китай може да не е търпелив като Русия.

35

До НАТО феновете

преди 1 година

Китайските кораби са си в Китайско море...А вашите (на Юесей) какво правят там ?! На хиляди километри от Америка. Кой е Провокатора в случая ? Има ли китайски или руски кораби в Мексиканския залив ?

34

Ха

преди 1 година

А вашите действия никъде не са провокативни.?!На бялото - черно

33

Абдул Ал Джабури

преди 1 година

Абе тия кравари няма ли да започнат да се разкарат най-накрая и да спрат да обясняват кой провокативен, кой не. Пак запалиха Косово, Грузия, Украйна, а сега и Тайван. Нека си гледат Близкия изток, да влязат в някаква държава, да се разположат там, да пуцат 10 години, па после да си тръгнат.

32

Анонимен

преди 1 година

До Гого Верваме ти както верваме на дедо Мони. Едно е сигурно, че руснаците и китайците имат по една шепа непрана вълна на 3адниците си и то от стотици поколения насам, а не от пето поколение както ни лъжеш.

31

Анонимен

преди 1 година

Китай много да внимава да не му се случи случка като на велика Русия.

30

Гого

преди 1 година

За феновете на САЩ :). Има само няколко самолета 5-то поколение в света. Те се делят на 3/за сега/ стадия. F22 е от първите. F35 е втори стадий. Су57 е между първи и втори, и се развива. Китайският J20 е /единствения за сега/ от трети стадий и се ползва в Тайван. Китайците /и руснаците само/ имат свръхзвукови ракети /пак в Тайван ги показаха/. САЩ още си ги рисуват САМО на листче :). И така нататък. ...

29

Ламята

преди 1 година

ДрОгари евроатлантици,знаете ли как краварника нарича политиката си ,спрямо тайван?Стратегическа неопределеност!!!На нашенски фурнаджийска лопата.И вие сте същите ДрОгари.Кога-как дойде.

28

Анонимен

преди 1 година

"Китайците изпитват респект само към Путин" Да бе, да. Този пък вече е последна дупка на кавала. Зеления вече може да влияе повече от него.

27

Алекс

преди 1 година

С посещението на Нанси Пелоси САЩ показаха кой води хорото и поръчва музиката.Сега чайниците ще пострелят малко и ще се кротнат.

26

Анонимен

преди 1 година

Референдум като косовския и кримския за да се излезе от кризата. Хората имат право на самоопределение.

25

Анонимен

преди 1 година

Китайците изпитват респект само към Путин.

24

Анонимен

преди 1 година

Ше дойде пак баба и ше ги укроти жълтурковците. Проблема е само че са много и после нема къде да ги копат.

23

Анонимен

преди 1 година

До25.ЮСей разчита само на военопромишления си комплекс за да избегне рецесията.Затова и предизвикват събития,които водят до военни конфликти извън Америка.Даже се опитват да държат в"желязна хватка"и Южна.Другото им производство,освен аграрното е извън територията им и се намира пръснато по половината свят,както и военните им бази,чиято цел е да коригират политическите си съюзници,като подържат чрез базите,марионетките си на власт . Защо ще са им800 бази по света,ако нямат интерес в тези региони

22

Ейджънт Ариел Скит

преди 1 година

Китайските работи не са eвpeйcka работа...

21

Анонимен

преди 1 година

Нека има референдум в Тайван дали да се присъедини към Китай, те може да не искат.

20

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли на колко хиляди километри е Тайван от континентален САЩ?

19

Анонимен

преди 1 година

До Таня Войната в Европа доведе до това много капитали да избягат от Европа и не само Европа в САЩ, така доларът поскъпна. През ВСВ война е било същото.

18

Анонимен

преди 1 година

На афганските овчари-талибани никой не им помагаше и успяха да ги изгонят от територията на Афганистан след 20 години окупация.На хохлите,цяла Европа им помага, не само с оръжие ами и с жива сила,а загубите им са огромни Как мислите,че ще успеят срещу Китай,ако Тайван ги послуша и избере войната вместо Мира и милионите жертви,като не се изключва и риска от ядрена война