30

Радослав

преди 1 година

До пенсионер: защо бе? Да не би да ти е трудно да премериш с педя къде трябва да сложиш Х за да получиш съответната сума като е с машина? Щом ромите се оправят с банкомати, значи никои няма извинение за работа с машините. Единствено хората със здравословни проблеми имат извинение. Дали ще четеш от машина или лист все се иска да познаваш буквите. Машините са проблем за тези които не знаят за кои трябва да гласуват и тези които вярват, че злият екран ще изсмуче душата им.

29

пенсионер

преди 1 година

И КАК Я МИСЛИТЕ ГОСПОДИН ПЕНСИОНЕР РАДЕФ С МЪРТВИ ДУШИ ДА УПРАВЛЯВАТЕ!!!ПОЗОР И ПАДЕНИЕ А НЕ ИСКАТЕ ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ЗАЩОТО С МАШИНИ БИЛО ПО ЧЕСТНО!!!!АААААААА? ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТЕ!

28

емигрант

преди 1 година

Когато погледна 23-ят ми коментар и разбирам, че има *** които искат мъртъвци да определят животът им ! Това вече е падение на хомосапиенс и няма аналог в света !

27

емигрант

преди 1 година

Има ли друга държава в света в която мъртвите да определят живота на живите ? Говорим за демокрация, ред, законност, а животът на българинът зависи от мъртви ! Избираме си политици които "живи-умрели" сън не ги хваща ако не откраднат ! ЦИК нека да бъдат коректни поне веднъж към българският избирател и да обявят коя партия колко мъртъвци е "съживила" в списъците си ! Поне веднъж суверена да бъде уважен г-ца от ЦИК !

26

Възмутен

преди 1 година

Госпожа Матева размива гафа с ъс случая преди три дни, когато се установи че ИТН имали около 50 мъртви души с думата всички.

25

до 24

преди 1 година

Толкова са пич, верно е, с мъртвите души сме 6,5 милиона ! На мъртвите не им пука кой ще управлява, затова имаме бедни !

24

Анонимен

преди 1 година

" По предварителни данни 6 661 774 избиратели имат право да гласуват на тези избори, обобщи Матева. " ... Интересно как са толкова много, когато всички български граждани са 6,5 милиона, вкл. децата, като в България са 3,5 милиона, а в чужбина още 3 милиона.

23

емигрант

преди 1 година

Ами забранете ги бе, само да ги кокентирате няма ефект ! Интерес от мъртви души имат само шайките които използват държавата за забогатяване и кражби и не се интересуват на какво тегло подлагат суверена, а това са ДПС, ГЕРБ-СДС, БСП, Възраждане.

22

Albi

преди 1 година

Сега 2 месеца ще ни балмосвате с вот, партии и подобни, докато цените на всичко скочат с още 1/3.

21

Смях

преди 1 година

Важното е в партийните подписки да има и живи хора, а не само мъртви души. За мъртвите души Гогол е написал цяла книга, но едва би Бойко Борисов и тези от ЦИК са я прочели.

20

Ф.С.В.

преди 1 година

Единствената Държава в света в която и Мъртвите Гласуват е ---България!!! трагедията на една Нация!!

19

Elect the dead

преди 1 година

Почти всички "демократични" избори от 1990-та нататък, биха могли да бъдат обявени за нелегитимни, и то не са ми заради редовно гласуващите зомбита.

18

КОВИД-Ваксините

преди 1 година

Не Прощават! Не Разбирам тази Наивна Женица какво се чуди - в Англия в малко селце умряха 92 човека и то до 40 години в рамките на седмици!!

17

Анонимен

преди 1 година

НЕМЕЗАНИМАВАЙТЕ, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! ДА ДОЙДАТ РУБЛЯЦИТЕ - НОВАТА КОАЛИЦИЯ ЯНЕВ-БСП- ВЪЗРАЖДАНЕ-ПП - ДА СЕ ООСЕРАТ ЯКО И НАПРОЛЕТ ВЕЧЕ ЩЕ ВИ ОБЯСНЯВАМ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ! КАКТО В 1997Г.

16

До До Възраждане

преди 1 година

Като не искаш да гласуваш - бегай в Северна Корея. Там няма гласуване, така че ще ти спестят едни безсмислени (за тебе) усилия. Да, нямат и интернет, ама това надали ще ти създаде проблеми - таман ще четеш по-малко публикации (демек още по-малко усилия).

15

Анонимен

преди 1 година

Обяснявам защо е това заглавие - оня ден по БНР един член на ЦИК обясни, че мъртвите души в списъците (след проверка от ГРАО) на някои партии надхвърлят 50 човека. И това е от години. Докато при повечето партии са по 3-10. И ЦИК се прави, че нищо не е станало, защото официално нямат закон, покойто да откажат регистрация. Та въпросния човек винаги е гласувал против регистрацията на тези партии с надеждата да стане скандал. А вместо това гледаме поредните обяснения по сайтовете.

14

До Възраждане

преди 1 година

***, на 37 години съм и не съм гласувал никога, не подкрепям нито ГЕРБ, нито БСП, още по-малко рубладжиски партии като вашата, които съществуват само заради хубавите спомени на *** от младоста и. Дадох *** пример, че възрастта няма нищо общо с това дали ще можеш да гласуваш с машина или не, ама явно трябва да вървят коментарите, за да си заработиш копейките

13

Анонимен

преди 1 година

Проверихте ли дали има възкръснали?

12

Възраждане

преди 1 година

До 10- точно затова, защото държавата отритна възрастните хора и ги остави в мизерия и забвение те не могат да работят с машините ти. Не забравяй че живеем в България, и аз искам майка ми да взима пенсия като в ФАЩ само че твоят любим ГЕРБ я остави в немотия. Сега и отнемат и правото на вот, защото има очила и не вижда и не може да се оправи с машината. Затова и искам да ти се изплюя и на партията и на теб евроатлантико и ГЕРБ и ПП и ДБ и ДПС сте едни и същи евроатлантически лааайййннаааа

11

Безумци

преди 1 година

И какво сега стана нещо нормално партиите да се регистрират с мъртвите души, няма проблем всичко е наред ли? Ами те и изборите ще си ги направят с мъртвите души и пак ли от ЦИК ще ни разясняват че всичко е наред? Свикваивате ВНС и разпускаите парламентарната система, не работи, не могат и правителство да сформират- Разпускаи! Президентска република!!!