35

Кой знае

преди 1 година

каква е целта на подобни небивалици. Изтукват се и висят като со.Пол.и из виртуала и ръсят акъл за пред плебса.Газ от...Швейцария? Може и аз да внеса за няколко запалки с рояк посредници и накрая в резервоара-солена газ.Плямпала, мениджъри, дилари, реклами. Половината свят само с това се занимава-не произвежда. Оттам идват и кризите.

34

Сашо

преди 1 година

Този така наречен expert ревеше като недоклан срещу евентуалното построяване на атомната централа! Той беше и против Балкански поток! Скрийте го някъде и не го показвайте тоя!

33

Зайцев

преди 1 година

Гледам и не вярвам на ушите си.Само фантастични приказки на Джани Родари.Нищо конкретно не се казва ,хвърля се прах в очите на хората и чакате да ви се надупим доброволно.Държавата тръгна надолу.Ниокй ,нищо не прави.Пулен резил.ДОВИЖДАНЕ!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Ленчето казваше, че ще дава евтино, ама не каза кога и къде!

31

Анонимен

преди 1 година

И душата в Рая и .....

30

Руснак

преди 1 година

Още един ***!!!

29

Дедо Гочо

преди 1 година

Скорпио - пак евреи и руснаци

28

Анонимен

преди 1 година

Лена и тя обеща четири пъти по-евтино, на тайна цена. Да се смееш ли, да ревеш ли?

27

Анонимен

преди 1 година

Прочетох много интересно предложение. Да ви на по бензиностанциите колонка с Ефтим руски газ за русофили и колонка със скъп втечнен американски газ за русофоби.

26

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА - ИМА ИНТЕРНЕТ - ТАМ ЧОВЕК КАТО ПОТЪРСИ НАМИРА КОЙ С КАКЪВ ГАЗ ТЪРГУВА - В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ И БАБИТЕ В КОКАЛЯНЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ - ВСИЧКИ СВОБОДНИ КОЛИЧЕСТВА ГАЗ КОИТО СЕ ТЪРГУВАТ В ЕВРОПА В МОМЕНТА СА С ПРОИЗХОД РУСИЯ.

25

кой

преди 1 година

Както писа по-долу един форумец, да не се окаже че се купува газ от Литаско, който купуват от ЛУКойл, които пък са най-големия собственик на азерска газ? и накрая и вълците сити и агнето цяло?

24

Анонимен

преди 1 година

И как ще ни осъдят след като ние им плащаме, те ни връщат парите и искат сметка в рубли?Плащаме, а те не дават газ, както е по договор. Струва ми се, че Ние може да осъдим Газпром.

23

Хаха

преди 1 година

Тоя врачува като дърта врачка

22

Сата НАТО

преди 1 година

ако се използва сереводорода в Черно море. Годишните количества на сероводород са 10 пъти повече от природния газ, който внасяме и няма никакви парникови емисии. ----////------ О, самкта симплицитас! А какво се получава като гориш сероводород, сещаш ли се?

21

Анонимен

преди 1 година

Както те твърдят санкциите наложени са благоприятни за тях щото нищо не са предоставели като стока по плащания текущи как предварителни плащания въпреки че е редно плащането да се извършва след приема на стоката с контролно засичане обем и качество на предоставената стока спрямо сделката,освен туй санкции се налагат не веднага,а след определени дати,година на действие с предварително предупреждение за въвеждането им в действие с определен срок предварителен за подготовка и промени на организация

20

Анонимен

преди 1 година

От прочетеното разбрах: ще печелят турци, ще печелят швейцарци, ще печелят американци и ще печелят руснаци. Ние ще плащаме сметката.

19

До 19

преди 1 година

Северозападна БГ НЕ е Добруджа!!!

18

ток от сероводород

преди 1 година

2014 г. Професор Венко Божков-Директор на Институт по инженерна химия БАН, казва, че драстично ще се понижи вноса на природен газ и нефт, ако се използва сереводорода в Черно море. Годишните количества на сероводород са 10 пъти повече от природния газ, който внасяме и няма никакви парникови емисии.

17

Анонимен

преди 1 година

До 12, не е само Черно море - в Северозападна България има находище на природен газ, което може да захранва нуждите на България за 150 години напред, а също така в Добруджа има шистов газ, който вече не се вади с фракинг, и който румънците спокойно вадят от другата страна на границата! В предаването на Сашо Диков надълго и на широко са коментирали темата

16

Анонимен

преди 1 година

Eдин от малкото достойни и почтени хора които бяха в ИТН, и ги напусна веднага като ги разбра какво представляват! Между другото всички очакваха той да е енергиен министър, преди чалгаря да изкопае от някъде Сашо КЕШ-а, понеже близък до него олигарх е настоял за това!