67

Кочан

преди 1 година

В дъното на проблема са заблудите на Румен Радев от село Славяново. Изскуби плевела и няма да има проблеми.

66

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЗАЩО ГО ИЗТРИХТЕ "ОРЛОВА ***" Е РАЙОН НА БЛАГОЕВГРАД. ПИТАЙТЕ НЯКОЙ МЕСТЕН

65

Augusto Pinochet

преди 1 година

проф. *** Ганчев - НА ТОЗИ ИНДИВИД "ЦРУ" ПИШЕ И НА ЧОРАПИТЕ МУ. ВСИЧКИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ В ЮЗУ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ - ПРОСТО ОЩЕ ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ ЮЗУ Е ЕДНА МАЛКА ЦЕНТРАЛКА НА ЦРУ НА БАЛКАНИТЕ. ЩЕ МИ ИЗТРИЕТЕ КОМЕНТАРА, НО ИСТИНАТА Е НА ЯВЕ. И БАБИТЕ ОТ КВ. ОРЛОВА *** В БЛАГОЕВГРАД ЗНАЯТ ЗА ЦРУ.

64

Анонимен

преди 1 година

Как така се справя добре икономиката?! Инфлация над 16%, ръст около 4%, т.е.сме вътре с цели 12%, а Ниновица се хвали ,че сме били добре с икономиката! Очаква ни Виденова зима.

63

Анонимен

преди 1 година

и тоя лъже всички от бг тека лъжете. медиите лъжат премиер министър лъже.ама че с те лъжлива нация само можете да крадете

62

Анонимен

преди 1 година

ЕГА ТИ ПРОФЕСОРА !! ТО НАВСЯКЪДЕ ПЪЛНА КАША И СТАГНАЦИЯ ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИНФЛАЦИЯ !!! ТОЙ ВИЖДАЛ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ........

61

Инженер

преди 1 година

При икономически растеж от 4,5 % и инфлация 17 %, не е уместно да се говори, че икономиката на страната ни се справяла добре. Според професорите може и да е така, но според мен, обедняването на хората е поне с около 10 %. Тепърва предстои и зимата, когато сметките за ток и парно ще са значително по-големи.

60

Анонимен

преди 1 година

Политическата криза винаги води до икономически подем. Колкото по-често се сменят управниците, толкова по-малко могат да крадат и правят глупости.

59

Анонимен

преди 1 година

ЮЗУ-то - "светило" във вселенси мащаб!

58

Анонимен

преди 1 година

Какво ривете бе,оФФци!Нали сте вече тотално евроинтегрирани!Е?!Време е вече да започне евроДезинтеграцията,докато окончателно не сте се дезинтегрирали като народ-засега сте едно стадо оФФци!Бе-е!Стойте,блейте и чакайте да се срути тавана на лятното кино!И без това в чакането по оФФчи сте световни шампиони!Бе-е!

57

Ром'с

преди 1 година

.....с печатенето но нови банкноти...без иконоиическо покритиет.. .Никой,ама Никой спец или политик или пък икономист не говори за валутният борд! А валутният борд е ...да напоиня ,щото много май са забравили ...да държи инфлацията ..3-5,%>има нещо гнило в нашата икономика,а и не само в нашата.. .А тези псевдо икономисти или са неграмотни или лицемери !

56

Анонимен

преди 1 година

Този изглежда по-сдухан и от Байдън, но икономиката ни се справяла добре, вика. Бравос

55

Анонимен

преди 1 година

Тоя па с износ на оръжие ли се хвали или на зърно? Добре че спряха износа на дърва. А да не забравим и износа на въглища.

54

Така е ..

преди 1 година

Този ни подготвя за още 15 милиарда заем.Взимането го можем ,изплащането не ни се отдава.

53

Анонимен

преди 1 година

Това, че продаваме ток като луди защо имаме много, а другите го търсят защото са били глупави да си затворят и ликвидират централите и да разчитат на руски газ. Продаваме много оръжие защото се води война. И ако някой си мисли, рекордните продажби в тези две направления означава индустриален ръст много се лъже. И това ще мине...

52

Анонимен

преди 1 година

Добре се справяме с износа на суровини и вноса на храни. Лято е, топло е, храна има по дърветата, за зимата не мислим хич.

51

Анонимен

преди 1 година

Аве хора, в Бг има ли някой под 90 годишен да ни наставлява? Нагледах се на старци и старици професори по време на пандемията, сега пък и и икономисти ни налазиха.

50

Анонимен

преди 1 година

Обул шит?? Що за тде ги изнамирате па тие изкуфяли стар;и? Тоя ква икономика точно има предвид? Това ли са ни икономистите Що за бул шит

49

Диана

преди 1 година

Напълно съм съгласна, че БСП трябва да се оттегли от политиката за да има мир и разбирателство в страната. Но БСП явно не разбират това - разни подлизурки винаги са им внушавали колко са по-по-най и истината за тях е, че днес хората им завиждат и затова искат те да си ходят...Ето резултатът и от привилегиите им, и от слепотата и бездушието им, довели нещата до тук..БСП и СИЕ трябва да забравят за политиката - тя явно им е противопоказна!

48

Анонимен

преди 1 година

В Г-я почти 4-ворно увеличение на тока от 1-ви септември. Ай честито. Пък разните изкуфели корифеи да ми говорят за икономика.