77

Дедо Гочо

преди 1 година

аман от годежари

76

Боби

преди 1 година

Вразумете Корнелия, че няма работа при лъжците от ПП. Никой ли не вижда че губите електорат и сте на предел?

75

Нещо чудно

преди 1 година

Възможно е Калфин да стане пак калфа.

74

Помнещ

преди 1 година

Калфин беше вицепремиер на Борисов.

73

ДБ

преди 1 година

Този просто не е в час с политиката. Нищо, че е бил вицепремиер. Василев от ПП говори, че няма да правят коалиция с Герб, но пък според Калфин такава била възможна. То ако и баба ми беше мъж, трябваше да и казвам дядо. Такива ми ти интересни работи стават в българската политика.

72

сина

преди 1 година

Да, що пък не - от едно котило са, едните са на пеефски и доган, другите на сашо и прокопи. Всички са маскари, що пък да не се прегърнат ?!?

71

сина

преди 1 година

Дъ, възможна е!

70

Анонимен

преди 1 година

До гневен мъж. Ами има, виж им страниците в социалките. Пълно с бабишкери, дето до преди няколко години не знаеха какво е фесбук. Е тва им е електората.

69

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАЛФИН НЕ СЕ МЕСИ В БОЖИИТЕ РАБОТИ. Т.Е. КАКВОТО КАЖАТ ОТ УЛ. КОЗЯК ТОВА Е!

68

Беновска пипа

преди 1 година

Целта на на тези приказки за бъдеща коалиция между Герб и ПП е да се плаши електората на ПП и по този начин да се прехвърлят гласове към някоя от левите партии - например партията майка БСП или нароилите се отрочета БВ, АБВ, Мая Общата и друго отровни и почтени формирования. А всъщност, коалиция Герб+ПП ще e най-стабилната и работеща форма на управление. Но това едва ли ще се случи. Спете спокойно, деца - кировчета и кокорчовци.

67

гневен мъж

преди 1 година

Има ли още психичноболни в страната,та да подкрепят герберастите?

66

българин

преди 1 година

Ласивал съм за ПП,но направят ли коалиция с разбойниците банкянски,да се пишат политически умрели.

65

Анонимен

преди 1 година

Ей не спират да се приказват едни и същи глупости.И журналята по студията и те продължават да задават тоя въпрос.С кава цел е това незнам.

64

Анонимен

преди 1 година

Не! Не е възможна! Само в сънищата на Гроб

63

Анонимен

преди 1 година

Никакъв шанс не съществува.тов да се случи! Мутрите още ЩЕ намалеят на тези избори!!

62

Анонимен

преди 1 година

До Българин Когато на някой вдлъбнат много му се иска да каже нещо,пък не знае какво,започва с глупостите!И при теб е така!

61

БАУ СТРАХЛИВЦИ

преди 1 година

ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ ДЖУГАШВИЛИ-СТАЛИН САМО КАК ЗАПОВЯДА НА БИЗНЕСПАРТНЬОРИТЕ СИ ФАМИЛИЯТА БУШ ДА ПРИЕМАТ ТУРЦИЯ ЗА ЧЛЕН НА НАТО ЩОТО АЗЕРБЕЙДЖАН БИЛ ГОЛЕМИЯТ СТАЛИНИСТКИ МЮСЮЛМАНСКИ ШЕФ НА СССР.............ВЕУКИТЕ ОХРАНИТЕЛИ НА ТУРЦИЯ И ТУРЦИТЕ СЕ НАРИЧАТ МОСКВА,ВАТИКАНА,ЛОНДОН,ВАШИНГТОН.......АФГАНИСТАН ГИ ПРОВАЛИЛ КАТО ЗАГУБИЛ ПРЕВАНТИВНАТА ВОЙНА СРЕЩУ ПАКИСТАН КОЯТО ПРОВЕЛ ПРЕЗ 60-ТЕ НА 20 ВЕК.........СЪЮЗ КИТАЙ,ИНДИЯ,ПАКИСТАН,БАНГЛАДЕШ ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТУРСКИТЕ ЕТНОСИ ИДВА...

60

Анонимен

преди 1 година

Стискайте българи, децата на комунистите ПП и дъртите нагли комунисти БСП и ДБ ще ви оправят още дълго.

59

анонимен

преди 1 година

Някой сетил ли се е защо Германия е толкова силна икономически въпреки разрушителната за ВСВ?Швабите имат девиз"ГЕРМАНИЯ НАД ВСИЧКО",ние имаме"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"Всеки знае,че измамници има навсякъде във всяка политическа партия,но когато немците ги разкрият ги елиминират и вкарват в затвора,у нас разкритите стават по-популярни и ПО-ПРЕДПОЧИТАНИ,в Германия никоя медия или журналист повече не ги търси за интервюта,в Бг те са основните ГОВОРИТЕЛИ пред микрофоните,още ли се чудите защо сме бедни ?

58

Анонимен

преди 1 година

Точно заради такива приказни за коалиция на герб и ПП, реших да гласувам за Костя Копейкин! Той едва ли ще се коалира със сПекулантите продажници!