17

Олеле

преди 3 месеца

Кучият му син е енергиен вампир. 29869

16

Underworld

преди 1 година

Стига с тези енергоразпределителни дружества, вие гледайте как топлофикация ще ви прецака с порното тази зима.

15

ПроСоТо

преди 1 година

хм!...Преди години имах една....да я нарека "приятелка"-Мериъм...Имах и един "приятел"- "Л. Шарана"..Та като бях с въпросната, изпитвах много странно чувство..Рекох адина път на приятеля:-"Тая М. ми изпива душата,да знаеш!",а той-"Глупости!"..Сега обаче се сетих за нея и знаете ли?...-Колкото иИДИОТСКИ да ви звучи,но ИМА ТАКИВА хора..Как го правят не знам,но съм "жив свидетел" ..

14

Дедо Поп

преди 1 година

ЗА да съществуват енергийните вампири , трябва да има енергийни донори ... Кой ви е крив че позволявате някой да ви нарушава хармонията и да ви ангажира с неговите си проблеми. От дядо ви Поп да знаете едно - Енергийния вампир спира да досажда ако едното а в най-добрия случай И ДВЕТЕ очи са му с "бушони" или има отпечатък от обувката на жертвата си в нислата част на гърба ... Отлита и никога не се завръща .... Така че, изборът е ваш. Да го захранвате енергийно или да му биете шута ...

13

Анонимен

преди 1 година

Един приятел се беше хванал с една вампир и му исмукваше енергията всеки ден. Като се разделиха аз също отидох при нея да му изсмуква енергията. Не е толкова лошо даже напротив.

12

Анонимен

преди 1 година

Описана е злобната колежка, каквато има във всяка служба. Случват се и мъже злобари, но жените завистливи интригантки са повече.

11

Анонимен

преди 1 година

До 2. Нещо си объркал географията. Не в Брюксел, а в Кремъл.

10

Анонимен

преди 1 година

Я! Написали са статия за тъщата!

9

Анонимен

преди 1 година

В статията е дадено точно описание на типичния нека.дър.ник от времето на соца, който е успял да стане партиен секретар на организация по месторабота. Пък дали е енергиен вам.пир, не знам.

8

Анонимен

преди 1 година

До 7: не е за изхвърляне телевизорът, можеш да си пуснеш някое ДВД отпреди *** епохата, аз му замятам покривчица, да не ми се набива на очи.

7

Анонимен

преди 1 година

Женен сте.

6

Пример:

преди 1 година

Включваш си телевизора и на екрана се блещят енергийните вампири (засмукващи енергия, грантове и още нещо) Лора Инджова, Цветанка Ризова или Виктор Николаев.Първата логична мисъл е да изключиш тв приемника или да го хвърлиш от 9 ия етаж...

5

Анонимен

преди 1 година

Ауууу, много са досадни и натоварващи. Усетите ли манипулатори, драма куийн, артисти в битови ситуации- бягайте. Без значение какво ще ви коства това. Дори и да са ви "близки", не сте им длъжни с нищо. Няма да се променят, няма да прокопсат. Най-много да ви завлекат и вас към дъното, откъдето няма да изпълзят никога.

4

Анонимен

преди 1 година

На едно такова вампирче 5 години му писах молбите до деканата и му търсих материали в библиотеката, понеже така и не се научи. Даже средния успех и смятах, че и това не умееше (умение от началното училище, пък уж учи в Университет). Накрая обвини мен, че за 3 (три) години се явяваше на един-единствен формален изпит, и така и не го взе. И наистина съм виновен, че угаждах на нещо, дето беше ясно, че от него нищо няма да стане. Вампирче по всички критерии. Остана си продавачка.

3

Анонимен

преди 1 година

Винаги говори на близките ви за вашите проблеми и сякаш ги разбира, а цели единствено да спечели удобрение и съответно контрол. После ще се изправят 2-3 срещу вас и ще си мислите, че вие правите нещо грешно и вина. Не кълна, но всеки си получава заслуженото

2

дедо Пене

преди 1 година

Едно време им викахме просто психопати. Напоследък се намножиха.

1

Анонимен

преди 1 година

"Вменяват вина и поставят ултиматуми"Сиреч в Брюксел всички са енергийни вампирри.