18

Непукист

преди 1 година

Дреме ми на ковида!

17

Ваксър

преди 1 година

Ваксината срещу едрва шарка напълно предпазва от заболяване и чрез нея до 80-те години вирусът напълно е ликвидиран. За разлика от нея, ваксината срещу ковид просто... не е ваксина. Ваксинираните се разболяват, заразяват други хора, разболяват се и умират. Разликата е като между ваксина и... физиологичен разтвор. Вирусът не си отива, а напротив - развива се и заобикаля "ваксината". Резултатът при ваксинираните нации е плачевен - бум на болните и починалите.

16

necromant

преди 1 година

о имам два минуса, истината боли правителство с лекота ще пожертва стотици хиляди овце доверчиви, набоцкани и маскирани пушечно месо и маша в играта на правителствата..

15

До 8

преди 1 година

Предизвикал друг път. Мой роднина пенсионер получи инсулт без да е имал грипни симптоми и директно го писаха ковид. Предния ден си копа градината.

14

Бате Сечко

преди 1 година

Ади сига ковидарите, да ударят по една злобарка, и айде за бустуууустеро...! Мееееееееееееее

13

necromant

преди 1 година

страх, алчност, власт е основата на всички правителства по света, страх да не загубят властта, алчност искат все повече и повече да заграбят и са готови на всичко заради властта, с лекота ще пожертват всеки от народа си, защото за тях си нищо..

12

Анонимен

преди 1 година

Абе , мушмуроци, не си ши четете собствените материали тук! На фона на тезата на албионците: колко народ с хронични болести е умрял защото ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТ ТЕЗИ С КОВИД, Вие продължавате да ни плескате тази СТЪКМИСТИКА! Никой не се интересува от неяяяяяяя!

11

Анонимен

преди 1 година

Няма да споменавам как и защо !!! Преди 15 дни болните от Корана вирус бяха малко изведнъж всичко скочи.. защо ? В българия , в германия, в други държави, много и то изведнъж се покачи темпото и заболелите.. И това е факт започвам вече да мисля че ни пускат от горе със самолетите и ни пръскат като опитни зайци !!! истина е

10

Анонимен

преди 1 година

Айде спирайте с тия некролози ден по ден. Стига вече, никой не ви вярва. Ваксо-фашистите вече се изтъркахте с това пробутване на бъркочите на биг-фарма. Никой няма да се набоде повече. Колкото будали са се наболи това е. Даже вече и здравните власти из целия свят казаха, че не им дреме кой се е набол с бъркоча и кой не, значение няма за тях. Всички ще третират еднакво понеже няма разлика. Айде у лево вече, че ми писна от вашите простотии!

9

Анонимен

преди 1 година

Още 10 починали, от тях 1 ваксиниран и 9 жертви на пропагандата против ваксинирането.

8

Анонимен

преди 1 година

Ковид е предизвикал инсулта на чичо ти. Ако не беше се разболял, нямаше да го получи. Не и тогава.

7

Анонимен

преди 1 година

Много починали пак!

6

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии. Следва съд.

5

От фалшив вирус?

преди 1 година

Болни, ама друг път.

4

Анонимен

преди 1 година

Сред починалите е и моят чичо, 100 %. На 86 г беше. Влезе в болницата заради тежък грип, оказа се Ковид. На третия ден получи инсулт. Беше пет дена в кома, така и не се събуди. Сигурно са го вписали в графата

3

Анонимен

преди 1 година

Аре страхувайте се бе! Що не се страхувате??? Вчера 2453 са се уплашили, днес трябва да са двойно!

2

нетестван

преди 1 година

Хи-хи-хиииии........

1

Анонимен

преди 1 година

От какво са починали тези 10 пациенти , пак непълна новина. То не, че някой се интересува..