8

Iordan Ivanov Douser

преди 1 година

ТОва е един от начините охраната на Земята да разблокира доставките на лечебна вода за Европа.. Ураганите се ползват за прочистване на ОКОЛО ТИХООКЕАНСКИ ПРОблеми..В неозойската ера за охрана на Евро азия се позлва специално изградения АЛПО ХИМАЛАЙСКИ МАСИВ>> заради нагло престъпни анти земни и анти слънчев а система оръжия има блокаж и увреждане на климатичната и други охрани на Европа..

7

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

EEEEXEXEXE Ама много безсрамна, очевидна и противна ви е ЛЪЖЛИВАТА ПРОПАГАНДА БЕ!!!! "Екстремните метеорологични явления, включващи както горещините, така и бурите, станаха по-интензивни и по-чести през последните години поради предизвиканото от човечеството изменение на климата." Ай стига бе? Буквално 100% грозна лъжа!

6

оф

преди 1 година

Винаги е имало бедствия. За жалост, има и жертви. Някакви хора са решили да експлоатират земните ресурси, а ДЪРЖАВИТЕ,ПРАВИТЕЛСТВАТА, а не всички обикновени хора са позволили със законите си да се стигне дотук. Но сега е много важно да се внушава вина на всички хората...за какво?-че са живи, че дишат...е,няма да стане.Правителствата да действат логично,а не да налагат екот*ер*оризма и фаши*зма си и да издеват*елстват с безумните си призиви над хората

5

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Тоо ветър взима повече цивилки на ден от Путин на седмица.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе нали само у бугаристан умирали хора от паднали дървета, свлачища, мълнии???

3

Анонимен

преди 1 година

путин = сатана

2

В.Узунов

преди 1 година

Суша им било ,дъжд искали. На ви дъжд каза Аллах

1

Анонимен

преди 1 година

Така става като слугуваш на янкитата - техните проклятия се прехвърлят и на теб