101

Румен педала Разград

преди 5 месеца

Всичко става от изкуствените храни най вече стреса.

100

Айду бе

преди 1 година

Е как го изчислихте де ?

99

Статистик

преди 1 година

Пушачите умират от рак на белия дроб.Къркандетата умират от рак на черния дроб.Останалите умират от обикновен рак.Мдаааа....

98

Анонимен

преди 1 година

Да не е поредното оправдание за вдигане на акциза с мотото че така се "грижат за нашето здраве " като ни ударят по джоба.

97

Анонимен

преди 1 година

До 110 Да се а в раковото, колко са заради цигари

96

Фелдшер

преди 1 година

Всеки е прав за себе си, нормално. Но за 22 години в Бърза помощ се нагледах на достатъчно смърт по пътищата ни. Повечето от тях - жертви на пукница и дрога. От цигари - само един "умник", който си наливал в колата бензин от туба, ама с фас в устата. Нищо лично - не агитирам "за" или "против" - просто споделям

95

Статистик

преди 1 година

Според НСИ от 1990 насам болните от рак са се увеличили с над 27%, а пушачите са намалели с 9%. Като най-голям процент раково болни са от четирите най-големи града в България - където замърсяването на въздуха е най-голямо. Добавете и химията в храната и картинката е пълна. Добавете и ежедневния стрес. Да, цигарите определено вредят - но май не са те основната причина, а?

94

Убват с холограми

преди 1 година

Warnings about Black death and cancer cigarette packs !!! МАсови убиици разпространяват милиарди пакети дневно с нарочно снимани тежки болезнени увреждания на човешки органи вкл ракови плюс Дигитлано холограмни оръжия позлвани за обесебване и увреждане .. НА практика в една цигара са опасни: химически отрови остатъци по тютюна,опасна хартия и филтър. МЕд мафията ги направи смъртоносо опасни с хологрмани оръжия и ракови снимки..

93

Анонимен

преди 1 година

Това са празни приказки..... няма лекарство против рак, ЗАЩОТО НЕ Е ЯСЕН ПРИЧИНИТЕЛЯ МУ,или кое кара клетките да се делят неправилно.Алкохол ,цигари,ала бала.

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96Не пия, не пуша и въобще не ме интересува мнението на хората и без това повечето не стават.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96, или болен :)

90

Анонимен

преди 1 година

До 100 Кажи го на Майк Тайсън или Юсейн Болт. И намери научно изследване което потвърждава твоята теза.

89

Анонимен

преди 1 година

Добавете и "добавките". Тия нацепените също не живеят много дълго.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97..... Изглежда, всеки си защитава своето - аз цигарити, ти тревата. Защо да не намесвам алкохола, щом и ти основно за него пишеш. Нали за това говоря - тревата убива мозъка.

87

Русофил

преди 1 година

А в Русия всички са безсмъртни и никой не боледува от рак. Там капиталисти няма и всички ядат чиста храна.

86

Анонимен

преди 1 година

До 95 А аз умрели от това, че пушат трева не съм видял. Но пушачи на тютюн много изпратих. Дори баща си преди една година. Познай причината? Цигари

85

Анонимен

преди 1 година

До 95 Не намесвай алкохола. А аз не съм видял един починал заради трева, но виж милиони заради цигари и алкохол. Нали се сравняват вредите. Време е да вкарваме по затворите и пушачи и пиячи. Колко познати загубих в катастрофи заради алкохол, ама си е легален и алкохолиците не вият на Умрели.

84

Анонимен

преди 1 година

Ако в България не пиеш или не пушиш, те мислят за кофти човек.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94..Аз не съм виждал пушач, който да се държи неадекватно след цигара. Виждал съм обаче не малко хора, които се държат неадекватно след трева и алкохол. Какво общо има тук "лошият запад"?

82

Анонимен

преди 1 година

Ех алкохолиците и тютюневи наркомани се опитват от сутринта да оправдаят своята наркомания и тъпотия с "лошия запад". Иначе много им знае устата като стане на въпрос за трева... Почват веднага с нападките колко е лоша тази "дрога" и обиждат на наркоман. А тя каква излезе, че те са НАРКОМАНИТЕ....