17

Бунтата

преди 1 година

Да ви припомня какво е казал един велик генерал-Шарл Де Гол!!!!"-Америка не е в Европа и Англия е остров"!!!!Нито едната нито другата имат работа тук!!!!

16

Иван

преди 1 година

Родната енергетика е банда руски слуги. ВМРО е партия виц. Русия си тръгва за дълго от България и то с подвита опашка.

15

Ние това си го знаем

преди 1 година

Въпроса е защо ни затриват като нация на кого пречим? ВЪН ОТ ФАШИСТКИЯ режим на евробардака и ФАЩ те са причината за Ковид а сега и за водата и пожарите.Не е нормално да изникват пожари ей така,щото е жега ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМИ НА МЕДИЙТЕ СПРЕТЕ ДА ИМ ВЯРВАТЕ ТОВА СА УМИШЛЕНИ ПАЛЕЖИ.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОЗОНАТА!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Ръста идва заради войната. Русия и Украйна преди войната имаха добре работещи икономики и изнасяха продукция на сравнително ниски цени, като се има предвид и кризата в ЕС, нормално е в Бг да има някакъв икономически ръст.

13

toti

преди 1 година

Сега ли се сетихте,кога се задававихте !!!

12

До 12

преди 1 година

По полека с ентусиазма от много напъване да не се изпуснеш с нещо.

11

33

преди 1 година

33 години кражби от политическата клика.Затова няма да ги избираме повече.

10

Данчо

преди 1 година

Рекордния растеж е защото продадохме доста оръжия на Украйна да трепе руснаци. САЩ вкараха Путин в капана на войната от който той жив няма да излезе. Честито путинисти! Вашия вожд ще ляга скоро в мавзолея до Ленин. Времето на "безсмъртния" Путин изтича.

9

Рекордно БВП

преди 1 година

Ръзт за първите 6 месеца от 4.5%, при това във време на няколко преплитащи се кризи едновременно. Мутрата от Банкя никога не е постигал повче от 3%, при това без да има никакви усложняващи обстоятелства. Смятай за какви кражби става въпрос, цели 12г

8

Анонимен

преди 1 година

Уау, какво откритие, ама верно ли...?

7

Вьзмутен

преди 1 година

Да бьдат сьдени преди да избягат за сащ и канада стига за унищожавали дьржавата

6

Анонимен

преди 1 година

сънувах че съм гълъб и ме гонят с метлата (народната любов) от балкона (парламента)

5

Янева

преди 1 година

Даже децата на тези *** от ГЕРБ, ДПС и БСП не искат да са в България. Искат да идат на хубави места по света, където е чистичко и там "красиво" да осер'ат като в България.

4

Гоце

преди 1 година

ВМРО какво се правят на девици? И те са на руската хранилка. Вдигат само пушилка но държавата продължава бодро да затъва в упадък и корупция. Пеевски се кани да управлява още 200 години по стария начин.

3

българин

преди 1 година

Ващото сме много умни,напористи,работливи и комбинативни,затова все нас ни прецакват.Когато не сме в състояние да се огледаме в самите нас,и да си кажем"Стига с нашите дивотии",все ще сме на дъното.Българска работо.

2

Анонимен

преди 1 година

Гърция и останалите страни отдавна получиха и оползотвориха парите от ЕС за възстановяване, а България като "най-богатата страна в ЕС" губи милиони евро от бездействие.

1

Нищо ново...

преди 1 година

Комунисти във властта.