112

За ПП

преди 1 година

ПП външният дълг на България намаля с 2 милиарда евро, износа се увеличи с 33% - най-високият ръст от влизането в ЕС. Боко е причината за инфлацията - ако не беше подарил с наши газопровода на путин който заобикаля Украйна ,войната нямаше да се стигне.

111

Янко

преди 1 година

ПП е всъщност ПТП. Тези фалираха държавата и малкото останали хора в нея

110

ПП

преди 1 година

Продължаваме с Простотиите,Продължаваме с Престъпленията,Продължаваме с Подлостите,Продължаваме с Па,лячовщините!!

109

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за тройната цена на олиото,сиренето,хляба!ЧАКАМЕ с нетърпение новите сметки за парното! ЦЕНАТА НА ДЪРВАТА Е ....КАТО ДА ВЗЕМЕШ ЕДНА ЦЕПЕНИЦА И БОЙ!БОЙ ДОКАТО УСМИХНАТИТЕ СЕ ОЗЪБЯТ!УСПЕХИТЕ НА ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ СА УМОПОМРАЧИТЕЛНИ!НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА РАДЕВ! СЕГА СЕ ДЕЛЯТ ЗА ДА СЕ СЪБЕРЯТ И ДА НИ СЪДЕРЯТ КОЖИТЕ С ПОМОЩА НА ОЛИГАРСИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ! ДЕМОКРАТИ С ПЕТОЛЪЧКИ И НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ С МОСКВА В СЪРЦАТА СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА!

108

Dinosaurus

преди 1 година

Поредното пренебрегване на законите и правилата, представено като успешна политика, каза им се, че "не може коалиция да се коалира с коалиция" !!! Ама самонадеяните нагли лъжци и закононарушители пак "не вдяват"

107

Анонимен

преди 1 година

персонаж на доню донев !!!продължават измяната ........

106

toti

преди 1 година

БРАВО !!! С такива ментета си навлякахте беля и добре че НАВРЕМЕ ГО РАЗБРАХТЕ !!! Много от ДБ и ИТН ще дадат гласовете за вас АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ПРОМЯНАТА !!!Омръзна ни 130 г.да ни крадат разни кръвопийци!!! Много не доживяха,дано внуците ни растат в нормална ДЪРЖАВА !!!

105

ЕРА

преди 1 година

на снимката - трима продажници!!! Обявили, че няма да се договарят кой колко ще крадне, а ще чакат изборите да видят кой колко!!!

104

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Ако преди 30 г.Сереуто и СДС-Шайката не бяха изкормили Държавата и разрушили държавността, щяхте да продължите кой от къде е дошъл,но преди това щяхте да погостувате на Бай Ставри.

103

Анонимен

преди 1 година

Аууу цяла България е в потрес от тая "новина" хо хо хо

102

Анонимен

преди 1 година

Това не са ли тримата ....... от поредицата...

101

Анонимен

преди 1 година

Борсата очаква Бойкикев! Студент по право би му казал, че няма как две коалиции да се коалират. И това нещо, "видният" адв. без лиценз - Бойкикев има претенции да е в екипа за промяна на конституцията, освен за точката, която се описва какви не трябва да влизат в парламента, друг принос няма да има

100

Кирчо и Кокорчо

преди 1 година

Първоаприлска Промяна с Кирчи и Кокорчо.Много захлюпени има.

99

Истукан

преди 1 година

Хората видяха каква промяна правят и няма да се излъжат повече по тях.

98

КиреТъпотоКопоуе

преди 1 година

Искам да чаластря Ленана поляната зелена.Може и на парапета,а може и в клозета.

97

Анонимен

преди 1 година

Бившият шеф на Националната полиция Венцислав Кирчев, който ръководеше ареста на Борисов влиза в листите на ПП. Толкова хора са купили с обещания за депутатско място, че не остава възможност да се коалират с ДБ. Но и по закон коалиция с коалиция не може да се яви на изборите. ДБ увиснаха като прани....г***щи.

96

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИТИКАТА У НАС СЕ ПРЕВРЪЩА В ПОМИНЪК.

95

Анонимен

преди 1 година

няма нъжда от коментар на тъй нареченета новина

94

анонимен

преди 1 година

Това, че някои от вас ще гласуват за ПП е простено, защото м-азох-изма ви е втора природа, но този безумен порок се трансформира в с-ади-з-ъм когато с б-езу-мието си наказвате роднини, приятели, съотечественици. Само ниско интелигентен човек вярва на кухи фрази и не обръща внимание на делата и резултатите. Имплантираната ви о-мр-аза от майстори в това действие, не води до нищо добро.

93

Анонимен

преди 1 година

Коалицията няма да влиза в коалиция хахаха