55

Каунь

преди 1 година

*** шваби затуй загубиха при Сталинград.

54

Анонимен

преди 1 година

Кое няма? Вложска България си е в РФ.

53

Анонимен

преди 1 година

И да влезе в РФ? Иска ви се ама няма-а-а!

52

Срочно

преди 1 година

Експерти да пресметнат колко милиарда кубически метра газ и кислород пести един ядрен реактор .. И колко Въглероден двуокис не влиза в атмосферния океан..

51

Анонимен

преди 1 година

Вовата не си играе на шикалки с фашистите

50

П.К.

преди 1 година

НЕ "... колко дълбоко атаката на Москва срещу Украйна е разбъркала политиката в Европа и особенно в Германия".../// Политиката в Европа, в Германия, в САЩ си я разбъркаха самите те: немците, янките, франките - всички западняци, като си правеха сметките без кръчмаря. А тук Кръчмаря е ГОЛЯМАТА РУС. С тяхната огромна територия, с несметните си енергийни ресурси, с модерните си технологични и всякакви други оръжия. И С НЕПОБЕДИМИЯ СИ РУСКИ НАРОД!

49

П.К.

преди 1 година

Отново заден ход. Занапред ще има още много задни ходове. А за да се ограничат и да не се унижават и излагат повече, западняшките големи "капацитети" да не се праскат и да престанат да се имат по-големи католици от Папата. Да си седнат на задни-ците, да се измъкнат от идеята/фикс за едноличен Световен жандарм. И ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ СЪС ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА, С УПРАВНИЦИТЕ ИМ. САМО ТАКА ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ КРИЗИ И ВСИЧКИ ДА СИ ЗАЖИВЕЕМ МИРНО И КРОТКО!

48

БАНко

преди 1 година

ПРИ 70 ГОДИНИ РАВНОВЕСИЕ НА СИЛИТЕ В СВЕТА , НАТОВЦИТЕ РЕШИХА ДА РАЗРУШАТ РУСИЯ !!! ГОРЕТЕ ДЪРВА , ВЪГЛИЩА И МАЗУТ ОТ АМЕРИКА , ЗА БЛАГОТО И ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ЕВРОПА В БЛАТО !!!

47

Анонимен

преди 1 година

А признаването на въглищата за възобновяеми източници е кулминацията на зелената идея!

46

Анонимен

преди 1 година

***, а защо не само затворихте, ами разрушихтевместо да модернизирате другите? За да угодите на шепа "заленясали" (най-вече в главата). Не стига че наляха пари да ги спрат предварително, сега пак данъкоплатеца ще плаща... ***..

45

аа1830

преди 1 година

Германците колкото са печени в някои отношения, толкова са задръстени в други. Коне с капаците, а в главите им бетон. Без ред и дисциплина се побъркват. Удоволствието от живота е бура, вурстове, нова кола разбира се немска, и почивка някъде на по-евтино. Никакво чувство за импровизация, спонтанност, непринуденост. А жените са отврат - освен за бира и за игра на карти за нищо не стават.

44

Анонимен

преди 1 година

антифа да отиде сега да запали централите. да видим сега нигер като изритат и те франсетата кой че им дава гориво на дойчестанците.

43

Анонимен

преди 1 година

Фашшагите много бъзро сгънаха сергията с "глабални затопляния", "климатични промени" и тямподобните либерастични измами, като видяха дебелия край, а? Онова гуйненце гретето няма ли да се изака по въпроса? Или не й е позволено точно сега, климатичните промени изведнъж спряха?

42

Анонимен

преди 1 година

Искаме Атом, вик от Требич.

41

Факт

преди 1 година

Ако бяха старите адекватни политици на власт сега криза и война нямаше да има.Тези сега съсипаха Европа.

40

Анонимен

преди 1 година

До 31 Никога Русия не искала да унищожава Украйна. Идеята е на 3 световни сили Америка Китай и Русия да унищожат Европа и за сега се справят много добре. Очевидно е за средно интелигентните.за теб явно НЕ

39

Анонимен

преди 1 година

Какви фотоволтаици сънуват още тези с европейските ценности. Питайте за тях САЩ. От 40 години наливат милиарди в Америка за ВеИта и резултатите днес са едва 5% от Ел. Енергията им е от тях останалите 95% по старо му защото там са парите и контрола над по слабите. Само и.....т би си помислил че големите световни икономики искат да се откажат от газ и нефт.Това е за *** а като гледам такива бол.

38

…!!

преди 1 година

Европа трябва да се осъзнае, иначе ще загине! Зелените ще я погубят! Жалко за прекрасните страни и народи!

37

Vol'Jin

преди 1 година

Ааааа Хер Шолц може ли да предател нещо на арийският плешив блондин дето Салвадор Дали го нарисува как яде един плъх , концлагеристи плъх съдейки по окраската му!https://youtu.be/AWFaj4IQ4roИскам да знае в нашите очи какво представлява той.... Викайте микробуса ...

36

Анонимен

преди 1 година

Зелената енергия е скъпа, но много неефективна, миналата година нямаше вятър в Германия и увиснаха като прани килоти.