12

Бай Пешо

преди 1 година

Само в България може да се направи едно преброяване за две. Пък после ще копираме резултатите за третото. Така ще спестим от ресурси, ама не и от средства.

11

179

преди 1 година

Държавите от Ес та дори и Турция са със качени данни от преброяванията през 2017, 2020 , 2022. Всичко е описано , етническа принадлежност , процент на местно население , паспорт , диаграма на хората под и над трудоспособна възраст. Само ние се тутаме още. Има изнесена информация за брой на население по общини през 2020 която противоречи сериозно със последните данни на НСИ ? Какво става май и тук не се справихме. Само да допълня , че и Македония е със изнесени подробни данни :(

10

тез пък

преди 1 година

Няма смисъл, за толкова време едва ли е валидно!

9

пилците измреха

преди 1 година

Тия докато обявят данните ще е време за ново преброяване.

8

Анонимен

преди 1 година

аз си мислех че взеха парите и избягаха!

7

Анонимен

преди 1 година

Такива преброявания са незаконно шпиониране над хората. Като искат да знаят кой как се самоопределя това може да става когато си издават документите, също и образованието когато е завършено от институцията може да пращат данните където трябва, а не да се обикаля по къщите на хората. Егати нахалниците. Трябва да се забрани със закон такова вмешателство в личния живот и дома на хората.

6

Бгг

преди 1 година

Брей , тия направо са затрупани от работа, едни данни от преброяването колко време не могат да публикуват. Ама нали си вземат заплатите и лятото на хладно зимата на топло по бюрата стоят. Запотени тия нивгаш не са били.

5

Анонимен

преди 1 година

Тия докато се натуткат ситуацията вече е съвсем друга. И починалите ли ще ги броят за живи.

4

перко

преди 1 година

Ей много работя тези канцеларси плъхове! Година и нещо мина, а те още обработвт данните!

3

Джесика

преди 1 година

Кеворк Кеворкян окончателно е изтрещял.

2

Анонимен

преди 1 година

Какво ще ни казват че се стопихме до 5 милиона и че турците и ромите са повече от бг. Нема нужда ние си го знаем и без тях. Всеки ден се сблъсквам с опустошени села без нито един жител в които преди пандемията имаше 60 70 и 80 годишни които са си отишли от този свят без лекарска помощ. Докато вашите управници се боричкат за власт и пари държава е в кома на командно дишане. Но от жълтите павета това не се вижда.

1

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че когато ги публикуват, данните отдавна няма да са актуални.