92

Анонимен

преди 1 година

Да то организацията му понеже е ЕТ и си смята парите за негови и че му принадлежат. То си личи що за стока са БГ политиците

91

Анонимен

преди 1 година

Абе за луд не знам ама определено е rлyпак, защото сега тези пари дето ги е върнал друг си ги е сложил в джоба. Вместо да ги връща на държавата да ги беше инвестирал в някоя добра кауза, да ги дари на орец Иван например или да построи болница, училище... Ама от кyxa лъскава кpaтyна умни неща никой не очаква.

90

Анонимен

преди 1 година

Славчо, единствено копейката те мисли за луд, защото той обещава и не върна субсидията. За другите хора е нещо нормално да я върнеш.

89

Мисля, че ...

преди 1 година

Ако някой има чиста съвест и чисто имущество, не би представлявало проблем да пусне имуществена декларация пред КТКОМПИ.

88

Реалист

преди 1 година

Искам да попитам Слави, с чии пари плати глобата си за неспазването на българския закон за неподадената декларация? С тези от субсидията за партиите ли, защото макар и 1% той също взима субсидии, а те са от нашия джоб, на нас данъкоплатците.

87

Мнение

преди 1 година

Слави, след законът, моралът е втори. Моралът е СЛЕД закона⚠️Слави, трябва да спазваш Закона! Слави, моралът е доброто и правилното, а това, че не спазваш Закона и не си подал декларация не е нито правилно, нито добро. Така даваш лош пример като известна фигура в България, как да не се спазва Закона, да си плащаш глобата и да мислиш, че си прав.

86

Анонимен

преди 1 година

Не е заради това :)))

85

Анонимен

преди 1 година

Е как не, 4 млн лв за Слави са сигурно като 4 лв. При тези връзки с големите подземни босове, дето му напълниха джоба със стотици милиони, да се лишиш от 4 млн, все едно комар го е ухапал ! Стига се е правил на светец и на приятно разсеян. И да си разкрие най-после реалното състояние на колко млн възлиза и откъде ги е натрупал само от работа като тв водещ.

84

Саки

преди 1 година

Абе Слави то не е трудно бе братче. Изтегляш три екселски таблички, попълваш ги, разпечатваш ги ,подписваш ги, после ги качваш на едно обикновено дискче от 80 стотинки и ги пращаш в КПКОНПИ. Следващата година пак. Не боли, правим го всички хиляди българи ,които спазваме закона,и всичкото ни имущество е законно. Най висшите съдии също го правят, не боли Славче.

83

Анонимен

преди 1 година

Тоя за пореден път ни мисли за ***. Славчо, Славчо, свършен си в политиката, в пеенето и в доверието на хората.

82

Пфуй

преди 1 година

Учиндолският *** направи народа ни на маймуни. Ама виновни са тези заблудените шарани, които гласуваха за него.

81

Мнение

преди 1 година

Такъв наглец като този няма в нито една европейска държава. Как няма да си декларираш доходите вече две години бре. Глобата не те освобождава от задължението да ги декларираш. Не напразно се декларират пред обществото доходите на партийните лидери. Тук трябва да е прозрачно пред обществото с какви пари точно влизаш в политикатаэи с какви пари излидаш, да види народа ти злоупотребяваш ли с власт, корупзионер ли си, закаво влизаш в политиката, за да си напълниш банковите сметки в офшорните зони ли

80

Адее

преди 1 година

Ще декларира ли милионите в офшорните зони?

79

Хахаха

преди 1 година

Демонстративно уж връща субсидии за 5 милиона, обаче искаха да гепнат 4 милиарда чрез Караджока и да си ги "харчат" непрозрачно. Обаче ПП ги плесна през мръсните ръчички и те за отмъщение супиха правителството.

78

Странно

преди 1 година

Слави, подай декларацията си като всички лидери на партии! Слави нарушава българските закони, глобата го доказва, че гази законите и се мисли над законите, мисли си, че с пари може да купи нувинност. Слави няма морал и чест като съвестен граждатин да си подаде декларацията.

77

Реалист

преди 1 година

Субсидията е 8 лв., защото така е решил Българският Парламент! И защото без държавно финансиране политическите формации ще станат лесна плячка на корпоративни интереси.Слави ако наистина е върнал субсидията ( защото не е представил доказателство за това), тогава възниква въпросът: КОЙ го финансира и какво исща от него в замяна?

76

Нов

преди 1 година

Киро и Асен да върнат парите на държавата.И Ленчето да ги върне и Радко гела да ги върне и др.!

75

Анонимен

преди 1 година

Славуцо ти не си лудо ти си ***

74

Анонимен

преди 1 година

Тоя е жалък !

73

Ааааа

преди 1 година

не е заради субсидия та....