12

Форумен философ

преди 1 година

До Анонимен 12 Ама ти не обръщаш внимание на великите изводи на нашите учЕни, затова не можеш да направиш заключение по аналогия. Нашите учЕни неотдавна установиха, че някои семейства били бедни, защото съпругите не работят; не работели по причина, че имат по 7-8 деца и трябва да се грижат за тях. Подобно е положението на специалистите от Арабистан и Африка - те пък имат по няколко съпруги и трябва да ги обслужват. И не им остава време да работят. В замяна на това пък създават деца в изобилие.

11

До 2

преди 1 година

Не са се свършили, налице са си. Само че успяха да ги убедят, че който е неграмотен или малограмотен има голееееми права и първото от тях е да не работи, а да живее на социални помощи за сметка на бу.да.лите, които учат и прилежно работят. Когато видят, че вършената от тях работа се механизира, тръгват да чупят машините. Не се сещат да идат във вечерно училище и да завършат поне основно образование.

10

Анонимен

преди 1 година

Как така няма работници? Ами специалистите от арабския свят и Африка? С тях какво стана?

9

Анонимен

преди 1 година

Слепи ли сте за широката руска магистрала наречена Северен морски път?

8

Анонимен

преди 1 година

Те тези пристанища откак ги помня все от това се нуждаят. Нямат надънване на бачкатори, арбайтскрефте, дет му викат. Вечно искат някой друг да им работи. Да се задавят, дано и да им приседне от сиромашка кръв.

7

Пиян Мужик

преди 1 година

На Евро "Съюз" пълен с мързеливи нееегра и араби със щедри социални помощи и лидери с меки китки САМО Путин ще да им е виновен за кризите .

6

Разбирач

преди 1 година

На новите германци май не им се работи.Или пък не забравих те бяха инженери и лекари само.

5

Анонимен

преди 1 година

Магазинитр се изпразват и свга другарите либерални марксисти се опитват да ну ибедят, че това се дължи на забавяне на доставките от пристанищата. Стоките ги няма, цените хвърчат, заради слабоумните политики на ЕЦБ, ФЕД и зелените талибани. Корабът е тръгнал към скалите неумолимо и ще има сериозни корабокрушение. А работници има е ясно, защотп ги доведоха преди 5-6 години с милиони в Европа.

4

Toyagova

преди 1 година

1000000 евро в куфарче надиплени. И започваме работа. Иначе работа през кривия макарон.

3

Вуте

преди 1 година

Фалираии, разпускаи ЕС скоро и ФАЩ пред фалит няма памук да печатат вече хахаха

2

Анонимен

преди 1 година

Каква стана тя? Свършиха робите май?

1

Stoyanov

преди 1 година

Започнете да плащате подобаващо и няма да имате кадрови проблеми. Така е и във всеки един сектор.