44

Таня

преди 1 година

Атанасов ще се моли да влязат в парламента, ама не и тоя път

43

Петър

преди 1 година

Клета работа са тези от ДБ, участват в политиката колкото да се изхранват.

42

Анонимен

преди 1 година

Атанасов е скептичен че ДБ ще влезе в следващия парламент след левашките издънки на оня де адвоката.

41

анонимен

преди 1 година

Я по-добре се скрий някъде. Сами сте си виновни защото доброволно се превърнахте в един придатък на ПП. Включително и с това разиграване "ще сме заедно или не" унижихте се неимоверно. Народът такива като вас ги нарича дУпедавци.

40

Анонимен

преди 1 година

Защо е скептичен, нима ДБ търпя обидно пренебрежение в безпринципната коалиция на Радев/КироАсен?

39

Анонимен

преди 1 година

Атанасов наивен ли се прави или наистина е много посредствен! Каквото търсиха ДБ при социалистите си го намериха, изритват ги! Т.нар. ПП са някаква лява соц издънка, която даже не е регистрирана още като партия и не е обявила каква идеологическа линия ще следва! Естественият партньор на ДБ е ГЕРБ, в една европейска партия участват - ЕНП. Къде се мотаят!

38

Пян_Гъ

преди 1 година

Отчайващо ниво, нула политическа класа. Ако ДБ и ПП - индивидуално или в коалиция - хванат 1-то място на изборите, *айното ще стане торта "Гараш". Все едно да чуете Заека да казва в гората: "Ако успея тоя път да навия лисицата, като дойде лъвът да ни притеснява, наистина ЩЕ ГО СДУМКАМЕ! Егати противара!" Или като оня виц, дето Бълхата и Слонът се хванали на бас кой кого ще над-***... Голям смях, ама хайде да спра, че е много МРЪСЕН!

37

Анонимен

преди 1 година

ПП бе резултат на служебни правителства в които демострираха нов подход но не се състоя новото дори и в малко Съмнявам се че ще са първи на предстоящите избори Загубиха много от недомислеците си за руския газ

36

П.К.

преди 1 година

Този кой беше???

35

и те така

преди 1 година

тия ако не успеят да се залепят за пп имат още един вариянт , да отидат при янев , иначе се качват на лодката и направо в блатото политическо :)

34

Изнервен

преди 1 година

Какво стабилно мнозинство ще направите с Порно Програмата бе, гном? Ами вие сега ще имате доста по-малко депутати от предния път. И пак ще търсите БСП ли? За да получим повече от същото.

33

Анонимен

преди 1 година

да не ходиш да гласуваш е добре за тях , хората не ходят и тия печелят с 20 проц общо гласували , трябва из кодекс да се промени няма ли 50 проц излезли за глас не се зачита

32

Деси

преди 1 година

Ква коалиция, кви пет лева, ДБ не разбраха ли, че за управление не стават

31

Анонимен

преди 1 година

Нито един избирател не трябва да отиде до урните светът да види, че хората не могат да ги дишат не само тях, а всичките ни политици.

30

Нане

преди 1 година

Тия са ми ясни, минават към озеленяването след изборите... По важно е да нагониме и ония арвардците... ===)))

29

пуйката

преди 1 година

Борбата за листите явно е голяма и без коалиция.

28

Анонимен

преди 1 година

Не се ли вижда , ПП лъжат , а ДБ мажат след тях !

27

Анонимен

преди 1 година

И тоя костовист се е усетил , иначе е АУТ от НС .

26

КАТЯ

преди 1 година

ПРЕДЛАГА ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ НАРОДА А НЕ ШЕПА МАСКАРИ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС

25

Анонимен

преди 1 година

Тези не разбраха ли, че общо надали ще вземат десетина процента. Имаха униколния шанс да положат началото на нова държавност, а се оляха от алчност и егоизъм. Всички видяха, че са по-жалки и крадливи и от предишните