3

анализатор

преди 1 година

До: номер 5 Мдааа. Явно ще трябва да си говорим с недомлъвки.Надявам се че ме разбираш. Всички държави се шпионират - една срещу друга.Това е факт.Надявам се че се съгласяваш с него.Няма "приятелски" и "неприятелски" държави! Има интереси! Но само Русия реве (и плаче), и пищи, и врещи, че нейните (жбожествени) дипломати били онеправдани...Гадост! И простотия! И гнусотия!

2

анализатор

преди 1 година

"Турция и Израел за последен път изгониха взаимно посланиците си през 2018 г. заради убийството на десетки протестиращи в Газа от израелски войници на годишнината от създаването на израелската държава." Оппааа! Алеле! Аууу! Май не са само руски посланици гонени от чужди (и враждебн на Русия държави???Обаче само Русия е тази, която се обижда!Да сте чули Израел да се е обидил на Турция?Да сте чули Турция да се е обидила на Израел? Аз не. А вие?

1

Анонимен

преди 1 година

Ердоган, обаче излезе по-умен от кремълския гном... Може и да се опитва да го играе на два стола, но поне поддържа някакъв баланс. А джуджака и беларуския зеленчук не знаят изобщо в коя галактика се намират.