48

Габи

преди 1 година

Панев търси само скандала

47

Калин

преди 1 година

Ползата от Панев за добруването на народа клони към нула.

46

Алекс

преди 1 година

ДБ се чудят как да привлекат малко медийно внимание преди изборите.

45

Анонимен

преди 1 година

ББ е тарикат Сега накисна директора, но истината е, че Баце е сценариста....Директора трябваше да се движи по сценарии, защото или получава нещо в замяна или връща услуга, може и двете или пък му се обещава светло бъдеще.....Смях! Щом 12 години не му запомниха номерата, няма смисъл.И аз да съм на хранилката и аз ще говоря каквото ми кажат, но понеже не съм, затова мисля с главата си и виждам, че не може повече да продължава експеримента Борисов...

44

Анонимен

преди 1 година

Баце си лъже от сутрин до вечер....Умните не го слушат, а само се забавляват.Той като изръси някоя нова небивалица, сам се хили като тиква, но не на себе си, а на тези, които му вярват....В психологията е доказано още от времето на втората световна, че колкото по- абсурдна и шантава е една лъжа, толкова "шарани" се хващат.Като се знае кой ни го навря, не се учудвам"вЕрвайте му"....

43

Жоро

преди 1 година

ББ каква вина има за това, самият директор му казва, че заради високата цена на газа е осеободил 61 работници и му показва спрения завод!

42

Анонимен

преди 1 година

Баце кат кае добър ден, първо гледай де е слънцето

41

Браво!

преди 1 година

Джипканякът трябва да бъде осъден за умишлено всяване на паника!Тоя лъже като диша.

40

До 31

преди 1 година

Айдуци са тези, които ни докараха до невиждана бедност, а тези които ги подкрепят са умопомрачени мазохисти. Жалко, че заради такива недоразумения на мизерия е обречен целия народ.

39

До47

преди 1 година

На нас ни се отразява повече, защото инфлацията тук е в пъти по-голяма от всякъде в Европа. Всичко това е благодарение на уж образованите, уж почтенните и лъже борците с корупцията от Харвард.

38

До44

преди 1 година

Борисов не може да се конкурира за затвора с лъжеца от Канада и някои негови дружки.

37

Анонимен

преди 1 година

На Бацето , селският тарикат от Банкя , когато си отвори устата , бълва само змии и гущери ! На този , каквото и да му сторят все ще му е малко ! От неговото 12г. скапано управление , си останахме най-бедни в ЕС .Навсякъде е инфлация и тежка криза , но хората от другите държави имат високи доходи и не им се отразява така , както на нас !

36

Анонимен

преди 1 година

Какъв е проблемът, че един политик е огласил на обществеността за престъпленията на Кирил Петков и неговите олигарси. Защо да се мълчи, когато се фалират умишлено съруктуропределящи предприятия от нашата икономика?

35

До34

преди 1 година

Този прав път сигорно е много стръмен и непосилен за некадърни катеричи като Киро и Кокорчо. По-добре пътя да беше крив и можеше да се разминем с невижданата инфлация

34

?

преди 1 година

Да, това може да е умишлена манипулация на борсовата цена от Борисов.Пускането на този човек в държавни предприятия освен в централен софийски затвор е неразбираемо.

33

Анонимен

преди 1 година

Поредната пионка на Прокопиев на снимката. Оставка и съд за всички ***!

32

Анонимен

преди 1 година

До СССРКога ще падне Каскета, нещо не ви стан номера, а?

31

Qq

преди 1 година

И на най простите да обесня всяка година август месец Неохим спира да работи и правят ремонт но тази година няма ремонт защото никой не ще да бачка за мизерните пари на стефан

30

Браво, г н Борисов!

преди 1 година

Поздравления за Бойко Борисов, че продължава да разкрива далаверите на Петков, Василев и техния семейно-олигархичен кръг от приятели и любовници!Защо Лена Бориславова взима 13 800 месечна заплата от държавната си длъжност, това пример за прозрачност ли е?

29

Анонимен

преди 1 година

Неохм поредното предприятие фалирало в резултат на управлението на ПП Подмяната и Дай България. Никой вече не може да плаща петорно увеличената цена на газ. Този шампшал на снимката да не се прави на ударен!