25

слънчоглед в мъгла

преди 1 година

До Анонимен Затъпен е уреда с който погрешка си направен, от *** с рикошет.

24

слънчоглед в мъгла

преди 1 година

До Анонимен Руска територия са белите петна в тъпия ти мозък ***. Ти си илитерат-Украйна е с над 3 века по стара от Московското княжество. Думата рус е на основателите - шведските викинги варяги.

23

Анонимен

преди 1 година

Кажете бе другаре, кое не е истина: "Факт е, че СССР ДВА пъти е предлагал на Германия да се обедини свободна и независима като Австрия. Факт е, че САЩ и двата пъти не са и позволили. Факт е, че безродният че'р'вей Конрад Аденауер, наречен от окупаторите и неграмотното ста'д'о "баща на републиката" отказва и двата пъти. Толкоз за немците. Когато и да изчезне Германия, все ще е късно."

22

Анонимен

преди 1 година

Добре, че откриха един човек на Путин. Вече взех да се притеснявам, че всички козируват само на Байдън, а той гОркия не знае на коя планета се намира.

21

Анонимен

преди 1 година

Тръгнах да чета и след някой и друг абзац ми стана ясно, че текстът е копи-пействан от някой, който хабер си няма какво всъщност пише и защо изобщо го пише. Гледам - Нелито Хр. Човекът, оказал се на грешната работа, в грешно време.

20

Анонимен

преди 1 година

Някои източноевропейски правителства били намекнали, че Йенс Пльотнер бил замесен в таен план за създаване на мир с Москва. Способствал за старите мирни навици на Берлин. Този лош човек искал Мир и поради това е сочен като човек на Путин.

19

Анонимен

преди 1 година

Освен наглост и войнствена риторика,нищо друго не може да се очаква от"Украинските" представители на властите в Украйнината(територия на Русия) Както и каквото и да отричат,се вижда ясно,че това дефекто е гражданска война,и всяка намеса от вън ще доведе тежки последици за цяла Европа.Дървените философи в ЕС,не могат да схванат опасността от ядрен конфликт-инцидент в самата Европа,защото гражданската война на територията на Украйна фактически е война в Европа,за чужди интереси.Какво печелиЕвропа

18

Анонимен

преди 1 година

Задоволено, разглезено, тъпо, консуматорско общество са европейските граждани. Вижте само финландската мин. председателка - 36 год. девойка, която купонясва на партита и обичала да фирка. И Путин или Ердоган ще седнат да си говорят с нея. Забрави. Тия от ЕС не стават за нищо. Набучиха се с 5 бустера, без да знаят какво е, но нали фон дер Ла.н.н изсипа на краварите едни милиарди, че да има и за мъжа й. Зле..

17

Бил Гейтс

преди 1 година

Кво става ваксъри? Да почваме ли да ви трепем вече - внимавайте как се държите и какво говорите че всеки ваксър е чипиран и може да бъде ликвидиран на секундата от разстояние просто с въвеждане на номера му и натискане на бутона

16

Читател

преди 1 година

Директен превод на статията от The Times. Да се бяхте постарали малко.

15

Анонимен

преди 1 година

До 13. Ами че то "авторът" не пише, а преписва каквото е превел чичко Гугъл. Пък кой ти гледа има ли смисъл? Нали Днес публикува матрялчето и плаща хонорара?

14

Анонимен

преди 1 година

До 8. Защото ти е трудно да четеш?

13

Извозвам боклу

преди 1 година

Бизнес ис бизнес! Без руските суровинни, енергийни и парични постъпления Европа ще залезе като икономика и стандарт на живот. И започват пак едни революции на безработните, гладните и премръзналите! Току виж изведнъж се сетят, че единсрютвената причина добрият им живот да стане лош е Украйна. На кой му пука за укряинците които половината са руснаци!? То и на Зеления израелец не му пука, че *** по 1000 на ден! Колкото повече, толкова поверче аплодисменти отвъд големия гьол! Са, Са, САШ!

12

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Гугъл транслейт,бе .....

11

Да, ама Не

преди 1 година

След обединението си Германия няма идентитет, който да е антируски - Германия получи своето и просперираше 30 год. на базата на липса на военни предизвикателства и разходи и евтини и сигурни източни суровини и енергийни ресурси! Цяло поколение израстна с идеята, че Русия не е заплаха, а партньор и това едва ли ще се промени само заради Украйна! По-скоро с икономическите и енергийните неволи ще расте негативизмът срещу Украйна, която ще настоява за вечна желязна стена между Европа и Русия.

10

Анонимен

преди 1 година

"Безупречно свързан в мрежа и майстор на класическата школа за разделяне на различията в германското посредничество"Явно автора е писал толкова бързо, че мисълта не е успяла да настигне написаните думи и я няма в тях.

9

Пак

преди 1 година

Глупости..

8

Времето е наше!

преди 1 година

*** имате много общо с Пльотнер - и двамата сте на грешната работа! ;)

7

Анонимен

преди 1 година

Западните политици сами се вкараха в този филм, след като грубо погазиха човешките права и решиха,че има само една истина-тяхната. Либерализъм,ама не точно.

6

Ром"с

преди 1 година

На трето изречение и спрях да чета ...зало трябва да чета тези глупости!?