29

Анонимен

преди 1 година

БРАВО НА УМНИЦАТА ДИАНКА!!! ДА КОМПЕНСИРАТ ЦЕНИТЕ НА ГАЗА - ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ГИ ПЛАТЯТ ДВА ПЪТИ (ЕДИН ПЪТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛ(ако допуснем,че няма посредник) И ВТОРИ ПЪТ КАТО КОМПЕНСАЦИИ). МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО ОТ КОЙ ДЖОБ ДА ГИ ИЗВАДЯТ??!!!...О-О-О ИНФЛУЕНЦО ПАК ЛИ ЩЕ СЕ НАДУЕШ?!!! А ДОГОДИНА КАТО ПАДНЕ РЕГУЛИРАНИЯТ ПАЗАР НА ТОКА КОЙ ЩЕ НИ КОМПЕНСИРА, ЧЕ СМЕ СТРОИЛИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИТЕ, А ЩЕ ПЛАЩАМЕ КАТО МАЛО+УМНИ?!!!

28

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 10 Защо не се къпеш ?

27

Иессс

преди 1 година

Боклу ци плащайте си евро гейските ценности и американските танкери с евтина газ .Тая не я ли я е срам да прави на офце всички извън София.Омбуцман - пазител на мира в София .

26

Иванов

преди 1 година

Не само за тях искаме компенсация за водата и тока във варна

25

Алоо

преди 1 година

Боцмана ,само в София ли се топлят зимата ,офца

24

Ддд

преди 1 година

Тия са ненормални,искат скъпа газ а сега друг да им я плаща ,тия са по зле и от Киро танкера.

23

пуйката

преди 1 година

За едни майка,за други мащеха.

22

ANONIMEN

преди 1 година

1 МИЛИОН НА ТОЛОФИКАЦИЯ СА ДОТИРАНИ . 5 МИЛИОНА НА ЕЛЕКТРОФИКАЦИЯ , ДЪРВОФИКАЦИЯ И ПИЛЕТОФИКАЦИЯ ДА МРЪЗНАТ . БРАВО НА ОМБУСМАНА СОФИИСКИ ДОСЕГА МИСЛЕХ ,ЧЕ Е ЗАЩИТНИК НА ЦЕЛИЯ НАРОД

21

Анонимен

преди 1 година

Компенсации компенсации за чия сметка! Не е ли редно само хората които наистина имат нужда а не на всеки на калпак и милионера и бедняка..

20

Въпрос

преди 1 година

Омбудсманке,Къде става записването към някое платено отвън НПО че поне за зимата да ми плати сметките че и аз да отида на жълтите плочки да крака че искам скъп американски газ дето го няма?С таз мижава заплата не става!

19

Анонимен

преди 1 година

Компенсации от онези крякащите ми.житу.рки пред президентството, които искат на всяка цена газа да не е от Газпром, дори той да предложи по-ниски цени!!!!

18

ил Рапоне

преди 1 година

И да искаш, и да не искаш, персонифицираш непълно безполезна институция, пристан на нищоправци.

17

Христо Христов

преди 1 година

Никаква компенсация! Хората са доволни да плащат цената на евроинтеграцията! Единствените протести у нас са ЗА по-високи цени на газа! Факт!

16

Анонимен

преди 1 година

Никаква компенсация! Пората са доволни да плащат цената на евроинтеграцията! Единствените протести у нас са ЗА по-високи цени на газа!

15

АНОНИМЕН

преди 1 година

На какво да се топля като и комини нямаме бе егоист. И аз не искам да отиват от моите данъци към вашите общини, *** никой не ме пита.

14

Анонимен

преди 1 година

Не само топлото скочи със 130% до момента, точно лятото, но и за тока се бяха похвалили , че цените на електроенергията за редовия българин паднали защото България произвежда евтин ток?Питам защото да, цената на киловатчас по фактура изглежда 24% по-ниска, че даже 58% по-ниска за нощна тарифа... но "похвалил" ли се е някой с колко се увеличава цената за достъп 35% и цената за пренос 110%.

13

ох

преди 1 година

абе нинова днес още нищо не е казала за успехите и като министър , силно съм притеснен !

12

АНОНИМЕН

преди 1 година

До От страната --- 200 лв са на свободният пазар. Ако си по постоянен адрес ,цената е три пъти по-ниска. Не лъжи!

11

Амбудсман

преди 1 година

Нерде Мая,нерде тая...

10

Анонимен

преди 1 година

Нормални цени на пАрното искам аз, пОрно гледам всеки ден по всички медии.