78

Влад

преди 1 година

БЪЛГАРИ,Не се намесвайте в конфликт,който нЕ познавате! Войната я започна Украйна още през 2014г с идването на Хунтата и въоръжените паравоенни формирования на АЗОВ, които тероризираха мирните руски граждани в източната част на страната. Русия защитава народа си! Нека това се знае от от българите! Използват ви и ви манипулират! Не ставайте пионки в играта на Запада и САЩ!

77

Влад

преди 1 година

Никакво оръжие за ***! Българи,вашите политици ви водят към дъното!

76

Анонимен

преди 1 година

Сащ са източник на зараза -- корупция чрез финансиране -- резултатът са такива човечета като това на видеото, решен е на всичко -- ще продаде и майка си и баща си да получи някакви пари от сащ, ще се явява по разни телевизии и ще говори глупости без да мисли.

75

Бо

преди 1 година

Немоа разбера що са ни тия самолети ? Политиците са ни фенове на топ гън ( маверик ) ? Разполагат се на 2 стратегически места ракетни системи и забравяме за атака със самолети. Ако трябва плашим гаргите или някой пътнически самолет, това може да стане и с някой стар миг.

74

Анонимен

преди 1 година

Платена американска *** на интервю, къде? -- видеото на Bloomberg TV Bulgaria -- американска диверсионна телевизия за тровене на малограмотни мозъци.

73

Анонимен

преди 1 година

Никоя държава, която не е способна да поддържа собствена армия на ниво за отбрана не заслужава да бъде търпяна на картата като някаква независима територия. Първата задачка на България в агендата й е прибиране зад решетките на американските агенти, чиято задача е да правят диверсии за разлагане на държавността в икономиката и навсякъде другаде, включително армията и флота.

72

Анонимен

преди 1 година

Фен:За какво трябваше да даваме пари за самолети които не можем да използваме защото няма армия ами някаква подобна организация която служи за оправдание за кражби нали за това сме в нато да ни пазят едвали някой разчита на нашата армия а иначе да се чака толкова време за самолети които ще пристигнат когато свърши войната ако въобще дойдат е глупаво

71

Анонимен

преди 1 година

"Русия се опитва да включи електроенергията, която се произвежда там, в руската електроразпределителна мрежа и тази енергия да отива не към украинските градове и села, а към руските, включително и Крим." -- тя не се опитва, а ще го направи, това показва, че тези територии вече са загубени за украйна. Русия има план и го осъществява.

70

Анонимен

преди 1 година

Войната на сащ във Виетнам е продължила 20 години. Накрая се измъкват като селски кокошкари, в плен остават няколкостотин американци. Изобщо отказват да платят някаквасума за освобождаването им, вижда им се много, и ги зарязват там. Ха-ха, хи-хи! Поучителна историйка за американските приятели на украинските нацистчета -- те ще бъдат зарязани по абсолютно същия начин.

69

Анонимен

преди 1 година

"Украйна заявява, че ще продължи да отбранява териториите си и ще си ги отвоюва обратно -- когато я смалят и стане по-малка от Латвия? Ще се бори да освобождава Крим? Никой няма да подкрепя нацистките й политици и методи.

68

Анонимен

преди 1 година

"Директор на софийски форум за сигурност" -- сериозно? Че ти ще ни докараш война на нашите глави с тези простотии. Ще си запишем името на тази американска мижитурка, решила да мъти българските води.

67

Анонимен

преди 1 година

Гнусно национално предателче, още по снимката си личи. България няма никаква работа вукрайна, никакво оръжие не трябва да напуска България за украйна. Посланието на България към украйна е само едно -- преговаряйте и си решавайте проблемите, оръжие от нас няма да получите. Не сме страна във вашия конфликт.

66

Анонимен

преди 1 година

Даа , оказва се , че скиците на самолети , са скъпи колкото самолетите !

65

Я па я..!

преди 1 година

България подарява Ф-ките на Украйна.Няма къде да ги съхраняваме.Аз си мислех че самолетите са да летят , а не да се съхраняват.

64

Анонимен

преди 1 година

Това да не е още една причина за да не ни доставят самолетите,май на това ми мирише...

63

Да бе

преди 1 година

От кого чакаш да получиш господине... от Америка ли нали видя как дават те. Плащаш и чакаш. И да имаме техника не останаха обучени и мотивирани хора които да я ползват. *** по училищата и дискотеките и виж тези които трябва да защитават България. Надрусани, пияни или гладко епилирани и нежни. Какво очакваш от тези консуматори освен съпротивление във веригата. И тях Американците ги направиха такива за 32 години демокрация и оглупяване.

62

Бачо

преди 1 година

Как да няма къде да стоят самолетите. Нали у нас има 4 американски базаи. Непрекъснато идват техни окупационни войски. Та нали тези самолети ги купихме за тях. Да си ги ползват когато са тука.

61

Анонимен

преди 1 година

Стига сте лъгали, че Ф-16 са стари. Съвременният танк или самолет е оръжейна система. По-важното в нея е електрониката, а не базовата платформа.Су-30, Су-33, Су-35, Су-34 и Су-37 са все на базата на Су-27, а не сте тръгнали да плюете по Су-34 и Су-35 че са стари както плюете по Ф-16 блок 70. По същия начин Т-72 от 1973-та не е същото като Т-72 Б3 от 2016-та.

60

Бебо

преди 1 година

В България са се нароили разни институти, организации, форуми, кой им плаща нищонеправенето? Само дават акъл и са абсолютно безполезни,дори са вредни!

59

Ром'с

преди 1 година

А самолетите ни ги натресоха американците (Тръмп)... като искаме НАТО то да си плащаме... Няколко самолета нищо не могат да направят, те не са много нужни, когато няма армия добра.