17

Един

преди 1 година

До Анонимен 8. Доста пенсионери работят и получават пенсия в същото време.

16

НО

преди 1 година

реално няма безработни и бедни. Такива само се водят някои за да точат НОИ.Всичко живо което иска, бачка и изкарва много повече от хората в западна Европа.А тези които не искат да бачкат са издържани от тези които работят, и то си живеят много добре и са далеч от бедни.

15

Кон с татация

преди 1 година

Само форумния безработен айлазин-Айти с 50-60-100 хилядарки заплата е най добре в таз държава!(Във фантазиите си де)!Интересно ми е защо досега не си е купило яхта и да обикаля екзотични дестинации а виси в долнопробни интернетсайтчета!?Хихихи!

14

Анонимен

преди 1 година

Безработни?! Айде нЕма нужда. В ИТ сектора не можем да намерим посмъртно кадърни кадри- на студент на 21 даваме 3500 начално. Иска се перфектен английски, да се знаят алгоритми, аналитично мислене, релационна алгебра. След 5 години заплатата става минимум 7000, а след 7-8- минава 11000. Брат ми е пиколо на морето с английски и немски в елитен хотел. Под 6000 с бакшишите не пада. Ученик на 18. В складовете вече минават 3000 месечно.

13

Albi

преди 1 година

Вече съвсем са се рзплули държавните служители. Има ли сила на света, която да ги накара да работят? Има ли кой да ги контролира? Уж предлагат няккви услуги, само на хартия. Лъжат яко. Раздават разни брошури лъскави, като отидеш на място, мързи ги да гледат. Поне да не разкарват хората-за сериозен проблем става въпрос. Иначе организират разни зарибявки по парковете. Да усвояват пару. Срамота.

12

Albi

преди 1 година

Тези да си покажат статистиката, да си оправдаят заплатите. Нямаме нужда от толкова държавни хрантутници. Малко съкращения трябват, да вървят малко в частния сектор, да видят от първо лице как се изкарват пари.

11

Анонимен

преди 1 година

Какви безработни през лятото търсят. Безработните се увеличават през зимата Аз ли трябва да ги уча. През лятото има работа по полето в чужбина също така и в стрителството. Хората отиват и слугуват на белите господари за смешни пари. Затова скачаха и вириха двата пръста. Искаха да са роби. Сбъдна им се мечтата. Сега същите тези скачащи ревът за високи пенсии след като Лукановото правителство и ги открадна и раздаде на свои хора в куфарчета. Пенсии нанай си.

10

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ФАКТ А НЕ ЛЪЖИТЕ НА ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ

9

О чуден

преди 1 година

Миналата година безработицата беше 16% и е спаднала с 16% което значи че вече е 0%!Ама като гледам само тука как десетки мингиянци по цял ден клечат под сенките и нищо не работят и така е в цяла Мънгария се чудя и мая-"Как аджеба"!?

8

Анонимен

преди 1 година

рекорден спад на безработицата, а над 1 млн нито учат нито работят, 2.5 млн са пенсионери. 6 млн население, значи безработицата трябва да е 50%

7

Анонимен

преди 1 година

...15 - 29 навършени години е 38.0%, 55 - 64 навършени години са 614.2 хил., или 67.6%... Какво се оказва, че дъртите бъхтят, а младите висят по заведеният и се оплакват колко е тежък живота.

6

Ммм

преди 1 година

По точно заглавието трябва да бъде, Глад на безработните.

5

Анонимен

преди 1 година

държавата не се интересува от мен, аз що да се интересувам?

4

До 2

преди 1 година

Споко, има взаимност. И тя е мъртва за теб. Дори и за мен и много други.

3

Ганчо Гришев

преди 1 година

Бюрата по труда трябва да се премахнат, отчитат само някаква стъкмистика.

2

Анонимен

преди 1 година

щот от 10 г откак завърших вишу си лежа вкъщи, дори не гласувам. на практика съм мъртъв за държавата!

1

Анонимен

преди 1 година

Да бе! Знаем, че цъфтим и връзваме! Аре сега бегайте некъде да си играете, тия жалки лъжи не ги пробутвайте точно на нас, българите!