162

Реалист

преди 1 година

Искам да попитам Слави, с чии пари плати глобата си за неспазването на българския закон за неподадената декларация? С тези от субсидията за партиите ли, защото макар и 1% той също взима субсидии, а те са от нашия джоб, на нас данъкоплатците.

161

Мнение

преди 1 година

Слави, след законът, моралът е втори. Моралът е СЛЕД закона! Слави, трябва да спазваш Закона! Слави, моралът е доброто и правилното, а това, че не спазваш Закона и не си подал декларация не е нито правилно, нито добро. Така даваш лош пример като известна фигура в България, как да не се спазва Закона, да си плащаш глобата и да мислиш, че си прав.

160

Анонимен

преди 1 година

До 177Хайде стига бе, че то толкова държи само в шкафчето си чекмеджан бей.

159

Анонимен

преди 1 година

....каквито и да ги плещи учиндола, то вече "уйде коня у ряката"...както биха казали сценаристите му..

158

Анонимен

преди 1 година

Добрата новина е че тази смешна партийка отива в историята.

157

Теодоро

преди 1 година

ТрифоноФ е ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ..

156

Анонимен

преди 1 година

Връщане на субсидия предизборно е популизъм.Нужна е на структурите и помощниците?Никога не обясни защо 1 лв.?Ей така и толкоз.Да проучи за референдумите в Швейцария,никога ей така,а винаги с анализ в който обясняват причините и последиците.Внася се в НС,там се одобрява,имат право и на контрапредложение.И тогава се обявява,но дискутира широко в обществото.А тук,дай едни подписи и хоп.Целта на субсидията е партиите да не влизат в зависимости от едрите,но въпреки това има марионетки,и там трябва да

155

Анонимен

преди 1 година

Какво ще стане, ако всички откажат да попълнят имотни декларации и си платят глобите?

154

Bg izmet

преди 1 година

И САМО ТОВА ЛИ..ПАЗИ НИ БОЖЕ ОТ БЬЛГАРСКИТЕ ***.

153

Папо

преди 1 година

Значи всички съдии подават декларации към КПКОНПИ, всички от ВСС, Върховните съдии и т.н. а тоя топ шоумен не може ,не можел,и не искал. Бре бре тоя е голямата работа над всички и над закона.

152

Саки

преди 1 година

Абе Слави то не е трудно бе братче. Изтегляш три екселски таблички, попълваш ги, разпечатваш ги ,подписваш ги, после ги качваш на едно обикновено дискче от 80 стотинки и ги пращаш в КПКОНПИ. Следващата година пак. Не боли, правим го всички хиляди българи ,които спазваме закона,и всичкото ни имущество е законно. Най висшите съдии също го правят, не боли Славче.

151

До182

преди 1 година

Заглавието трябва да бъде-Защо чалгаря е над закона и кога ще се прави на съдник за греховете на другите, а самият той е потънал в грехове до шията.

150

Анонимен

преди 1 година

Изглежда последните две години чавки изпиха акъла на повечето българи. Това е обяснението за влизане в парламента на ИТН и ПП. Не е възможно нормален човек да гласува за хора като чалгаря и лъжеца и техните последователи.

149

по-точно

преди 1 година

би било заглавие: ИТН не взе полагащите му се 3,8 милиона лева или: ИТН спести на държавата 3,8 милиона лева. Но за това медиите мълчаха до момента.

148

Анонимен

преди 1 година

....за крадец не ставаш сине , щото си будала.....

147

Ванката

преди 1 година

Ми хубав жест, но защо не ги дариха целево на домове, училища, болници... Така обратно в бюджета, ще потънат без полза. Доказано е, че само 25% от публичните средства се ползват по предназначение - останалите 75% се разхищават и крадат.

146

Разбрах те ли и сега

преди 1 година

участието на партиите в изборите е за да лапнат субсидийката и някой и друг келепир, а не от загриженост за избирателите и татковината ...

145

Анонимен

преди 1 година

Много е изплискал за съжаление този Слави.Болезнено обидчив, крие се там из пернишките села, предлагаше мога неадекватни хора за различни постове. Да ни ги припомняме пак.Дали има зависимости от олигарси или не - не знам, дано да няма и да е честен.Но за политик грам не става - и го доказа вече хиляда пъти

144

Анонимен

преди 1 година

Яко е изплискал кофата!

143

Петков

преди 1 година

Този пък мислел за морала и закона, но взел субсидията за партията си. После пък върнал парите. С такива политически лидери като него и Борисов, България никога няма да се оправи.