27

Слава на Светия дух

преди 1 година

Руския език по улиците на Съветския съюз носеше БОЖЕСТВЕНА БИОСФЕРА.. ТОЗИ ЕЗИК е наследник на черковно славянския и е въведен с цел справяне несъзнателнос невероятно трудни за решаване иначе проблеми.. Руския език по улиците на Украйна носеше спокойствие и благодат.. Една от целите на Разпадането на Съветския съюз е била разселване на милиони рускоговорящи по всички континенти .Светия дух стана на 3 години роден в Источна Украйна..

26

Анонимен

преди 1 година

ДЕРЕТЕ СЕГА ПО 500 ЕВРО НА ДЕН ОТ ЧУЖДЕНЕЦ, ЧЕ СЛЕД МЕСЕЦ НЯМА!!!

25

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

Видяхте ли че и без руски туристи може.

24

Курти

преди 1 година

Абе какво сравняваш с миналата година, когато бяхме -80% ,и по миналата?!Сравнявай с 2019г, че Гърците я минаха отдавна! Положението е уикенд *** туризъм!:)

23

Иваничка

преди 1 година

Най-голямата мъка на Бойко Борисов е че даже и много да се напъне може да изхарчи само 1% от това което е откраднал.

22

Анонимен

преди 1 година

В Равда си е мизерийка но на южния плаж в Несебър е доста чисто, като не ти изнася цената на сянката винаги може да си боднеш собствен чадър

21

Янева

преди 1 година

Стилът на БГ хотелите е късен "мутро-барок". Построиха хотели с откраднатите пари от пенсионната система от преди 1990 г. Но не предвидиха разходи за персонал. Той обучения персонал нали расте по дърветата? И сега няма кой да бачка. Назначавайте още шуро-баджанаци за да ви е сигурен фалита, другари капиталисти.

20

Зозо

преди 1 година

Бал съм ги в тОристите :)))))))))))))) Торят по плажове и горички......

19

Петров

преди 1 година

Това са чужденците които все още не знаят че пречиствателни станции няма и че отходните тръби отиват направо в морето. Като лапне германеца Ханс един "сникерс" който е ял преди два дни докато плува и ще почне да заобикаля България отдалече.

18

да да

преди 1 година

ааааа , не е верно не е верно ! тук таме има по някой турист но те не консумират и не спят в хотелите , вижте касовите апарати , нема оборот .

17

хм

преди 1 година

Пълни глупости. Преди години собственичката на хотел в Лозенец ме покани за проиятел във ФБ. Миналата година и направих запитване в месинджър за конкретни дати - дори не ми отговори.Това лято се уби да пуска реклами /съобщения/ във ФБ за хотела си.Явно "много" хора има, че през 2-3 дена го върти. Алооо,не може когато имаш клиенти дори да не отговаряш на запитване,а като нямаш да не спираш да досаждаш. После лъжете, че имало ръст в туристите.И в букинг влезнах,хотела й празен. Честито на алчните.

16

Анонимен

преди 1 година

Явно на чужденците им харесва да ваканцуват сред водни мини? ... едва ли

15

Grog

преди 1 година

Още един дето не си е пил хапчетата. Само като пристъпиш на празния плаж и ти става ясно, колко са измислени тези проценти.

14

Анонимен

преди 1 година

Съседите отчитат 50% повече от предковидната 2019, ние мерим по ковидната 2021 и се успокояваме. Добре е

13

Анонимен

преди 1 година

Много е хубаво на нашето море, благодаря ви, че ми го рекламирате... Но... Отново ще отида в Гърция, нищо че съм я обиколил цялата три пъти!

12

Анонимен

преди 1 година

Да се спомене за какви чужди туристи иде реч - това са най испанските румънци и поляци а също унгарски и словенски роми. Няще братя роми също почиват по курортите след като се замогнаха от гурбет през последните няколко години, само че по курортите се правят на чужденци и разговарят помежду си на развален език от държавата, от която идват да не си издават мааннггалския произход

11

Анонимен

преди 1 година

Данчо-ментата колко коли отчита на Силистар, че са паркирали. Депутат от 100 години крие приходи от незаконо събиране на такси за да отидеш с колата си до плажа.

10

Глупости

преди 1 година

Какви 50 %, това са пълни глупости и как при 50 % повече туристи и инфлация 17 % от миналата година има ръст на приходите само 7-11% . Този Румен Драганов въобще не е в час. възстановяването на туризма ни спрямо конкуретните държави върви много зле.

9

Анонимен

преди 1 година

Два пъти бях в Гърция. Няма да стъпя на нашето...абеее...знаете какво!

8

Анонимен

преди 1 година

Сравнението с миналата година е много мило... А сега напишете реалността: 20% спад в сравнение с предпандемичната 2019!