19

Кико

преди 1 година

На бас че са от БСП! И до изборите ще станат все повече и повече! Естествено развитие на човешкия живот!

18

Дед мен уолкинг

преди 1 година

За мъртвите души. За да се отпише човек от живите, трябва да се занесе смъртен акт в общината. Тогава се заличава и от списъците. Проблемът е в закона, а не в ЦИК и ГРАО. Мъртвите души са най-често хора починали в чужбина, чиито роднини не са уведомили общината за починалия им роднина. Вероятно и двойното гражданство е пречка, но това е по-сложно проблем заради голямата диаспора пръсната по света.

17

пенсионер

преди 1 година

С МЪРТВИ ДУШИ -РАДЕФ ПП ДБ СПЕЧЕЛИХА НАРОДНАТА ЛЮБОВ И ИЗБОРИТЕ !! НА 02.10.22.-КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЗМАМНИЦИ!!!ААААААААА?????

16

Уточнение

преди 1 година

Мда. На село може да не си виждал подписка за регистрация на партия, но в градовете има.

15

Анонимен

преди 1 година

ОЧЕВАДЕН ФАКТ Е, ЧЕ В ТЕЗИ СПИСЪЦИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ПАРТИИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ ПАРТИЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ И ПОЗНАТИ СИМПАТИЗАНТИ, ЗАЩОТО ЗА 30 ГОДИНИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЦЕНТЪР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КОЯТО И ДА БИЛО ПАРТИЯ,КЪДЕТО И ДА БИЛО ПРЕДИ ИЗБОРИ, НИТО ПЪК РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ!!! ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОСТО ЗАТВОРЪТ, КОЙТО ПРЕДОТВРАТЯВА ДА НЕ СЕ НАТРУПАТ МНОГО МАЙ-МУ-НИ НА КЛОНА!!! ТАКА, ЧЕ БЕЗ ИЗЛИШНИ ЕМОЦИИ...

14

Тито

преди 1 година

Мрън, мрън..Кажете ясно кои са! Иначе е като ,,имало едно време..."Докато се крие истината и се заобикалят законите - така ще е.

13

Анонимен

преди 1 година

На Бойко Борисов да му ядете знаете какво !

12

ДПС

преди 1 година

Такива партии са Герб и СДС, а сред посписалите покойници са Бойко борисов, Иван Костов и Румен Христов. Балота на Цик е да оповести имената на покойниците, които са се подписали. Аман от избори и избирателни комисии. Такива като ЦИК, РИК и СИК.

11

пенсионер-ветеран

преди 1 година

в нормални условия бих бил съгласен с изказаното с статията мнение, че е възможно няколко, не и 50 нещастни случая за такъв кратък период, но при КОВИД-Ваксинацията всичко е възможно, дори в малки Британско селце измряха 92 човека за нула време и то всичките под 40, но ваксинирани... а само днес 3 смъртни случая с инфакт на 17-18 годишни при това спортисти...

10

Рх дек й

преди 1 година

*** той умрял ***.

9

А,

преди 1 година

Че на последните кметски избори за Фандъкова гласуваха 100000 мъртви души е в реда на нещата.

8

Анонимен

преди 1 година

Дайте да ги видим кои са!Аз се сещам за една,която години наред печели изборите с манипулации и фалшификации.Да видим и другите.

7

айдее

преди 1 година

Пак законите виновни!Ами случайно да сте чували за едни животни дето им викат постановления!?Да,ама иска дупе да носиш отговорност,пък ганеолу ще си счупи краката да бяга,и си търси оправдания!

6

негласуващ

преди 1 година

Туй ако е държава аз съм Асан!

5

мдааа

преди 1 година

най вероятно бсп са вписали имената на загинали другари в битката срещу фашизъмо .

4

Анонимен

преди 1 година

Да не се дава субсидии на партии извън парламента

3

добре де

преди 1 година

що не се посочват имената на тези партии ?!

2

Анонимен

преди 1 година

А мъртвите души в избирателните списъци, кога ще ги откриете и премахнете, а Томов?

1

Анонимен

преди 1 година

Че то в избирателните списъци гъмжи от покойници, но за това и дума не се обелва.